fbpx

Ženske frizure 2021: 5 trendov, ki jih moraš poznati

Zadnjič posodobljeno: :

Kakšne so ženske frizure za 2021? To je edinih pet trendov, ki jih moraš poznati ... In verjemi, zadnji te zna presenetiti!

Ženske frizure 2021 te znajo navdušiti, pa tudi nekoliko presenetiti. V trendu ostajajo zavesast frufru (pričakuje se, da bo doživel še večji razcvet), prav tako frizur pixie in “shag”. Tredn, za ženske frizure 2021, ki pa nas resnično preseneča, pa je frizura “mullet” iz 90. let prejšnjega stoletja, ki je še do nedavnega veljala za čisto grozo! “Punkerska” frizura za 2021 dobiva nekoliko bolj moderno in seksi obliko, še vedno pa velja, da je primerna za res pogumna dekleta, ki jo bodo znala pravilno nositi.

Zavesast frufru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Williams (@rachelwstylist)

Vemo, vemo – frufru za novo leto, tako revolucionarno. Toda strokovnjaki se strinjajo, da je retro pričeska, ki bo leta 2021 dobila še več pozornosti, zavesast frufru. “Takšen frufru, ki je na notranji strani krajši in na zunanji daljši, ustvarja sproščen videz,” pravi Michelle Cleveland lastnica frizerskega salona Hair Addict Salon. “Zavesast frufru je tudi odličen v kombinaciji z masko, saj je to odličen način, da maska na obrazu izpade čim bolj modna.”

Pixie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pixie Cuts (@foreverpixie)

Strokovnjaki prav tako napovedujejo, da bodo razcvet doživele frizure pixie – še posebej zato, ker se vrača moda iz 60. let prejšnjega stoletja. In še en azlog: “Frizuro pixie je enostavno oblikovati,” pravi Clevelandova.

Travis Speck, frizer v salonu Sally Hershberger NoMad v New Yorku, se strinja: “Kadar koli stranka vstopi in zahteva pixie, se navdihujem pri klasičnem pixiju Mie Farrow. Kratki lasje so veliko bolj obvladljivi in manj zahtevni, vendar če želite, da je vedno videti dobro, boste morali večkrat k frizerju, da vam lase pristriže. “

Frizura “shag”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Hive Salon (@thehivesalon)

Zadnjih nekaj let se po Instagramu najbrž niste mogli pomakniti, ne da bi opazili nekoga s frizuro “shag”, toda slog v novem letu dobiva preobleko. “Kombinacija klasičnih frizur ‘shag’ v kombinaciji z novodobnimi barvami bo tisto, zaradi česar bo v 2021 drugačna,” pravi Brad Mondo, frizer in ustanovitelj podjetja Xmondo Hair.

Teksturiran retro paž

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Lucia (@naomi_lucia)

Frizure s kodrastimi frufruji so lansko poletje po tihem prevzele naše »feede« na Instagramu in zagotovo lahko pričakujete, da boste leta 2021 ujeli še bolj retro različico tega videza.

“Ta kodrasta frizura je bolj oblikovana in ima bolj grobo teksturo,” pravijo strokovnjaki. “Retro videz iz 80. let prejšnjega stoletja bo velik hit, ko se približujemo pomladi in poletju.” Za razliko od frizur “shag”, ima ta različica frizure frufru na stran.

Frizura “mullet”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Frizura “mullet” se vrača. Na srečo je zadnja izvedba frizure, ki sledi načelu “od spredaj poslovno, od zadaj zabavno”, tokrat precej bolj kul in manj očitna, deluje pa s katero koli teksturo ali tipom las. “V 2021 sprejmite svoje naravne valovite lase in kodre, zravnajte jih ali pa jim s pomočjo likalnikov in kodralnikov za lase, dodajte dodatne valove in dimenzije,” pravi Laurie Heaps, slavna frizerka iz Los Angelesa.

Mondo dodaja: “Vsakdo lahko nosi frizuro ‘mullet’, ker je vsestranska; vendar se mi zdi, da najbolje izpade na ovalnih oblikah obraza in na obrazih v obliki srca.”

Zdaj, ko si uspela prečesati vse trende, katere so ženske frizure 2021, ki bi jih tudi ti nosila?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!