Ženske razkrivajo, kakšni moški jih najbolj privlačijo

Zagotovo poznate tisti rek, da ženske privlačijo barabe. A to očitno ne drži, saj so pri eHarmony izvedli anketo, katere rezultati so čisto drugačni od pričakovanega.

“Všeč mi je moški, ki bere,” je dejala večina udeleženk ankete eHarmony. Kar 75 odstotkov žensk je namreč glasovalo, da jih najbolj pritegnejo moški s knjigo v roki.
Prav tako je raziskava pokazala, da moški, ki berejo, dobijo 19 odstotkov več SMS-ov in podobnih sporočil od žensk kot tisti, ki jim knjige niso blizu.

PREBERITE ŠE: KATERI DEL TELESA NA MOŠKIH ŽENSKE NAJBOLJ PRIVLAČI?

Ženskam pa le ni vseeno, kaj moški berejo. Tisti, ki prebirajo strokovno literaturo, vezano na uspeh, denar in moč, dobijo 75 odstotkov več pozornosti. Pol manj pozornosti dobijo ljubitelji romana Dekle z zmajskim tatujem Stiega Larssona. Orwellova klasika 1984 ‘zagotavlja’ 21 odstotkov več pozornosti, Da Vincijeva šifra Dana Browna pa 5 odstotkov več pozornosti. Ženske najmanj privlačijo bralci Biblije.
Se strinjate?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spremeni teh 10 malenkosti in v očeh moških boš takoj privlačnejša!