Zero DSR Black Forest Edition: najzmogljivejši električni enduro motor na svetu

Tako asfalt kot prašne, blatne in razrite poti električnemu enduro motorju Zero DSR Black Forest Edition (2020) ne pridejo do živega.

Zero Motorcycles vedno znova navdušuje s svojimi električnimi motorji. Nič čudnega da smo njihov model Zero SR omenili tudi v našem seznamu najboljših električnih motorjev leta 2019. Podjetje pa noče, da se z njihovimi motorji poganjamo le po lepo asfaltiranih cestah. Njihov model DSR Black Forest Edition (2020) vas ne bo pustil na cedilu niti na stranskih poteh, zaradi njegove moči pa boste v oblaku prahu pustili marsikaterega bencinarja.

Električni motocikel, posebej ustvarjen za off-road avanture, proizvede 70 konjskih moči in 157 Nm navora, njegova končna hitrost pa se ustavi pri 164 km/h. Prek mobilne aplikacije je mogoče spreminjati način vožnje, od bolj športnega, do off-road ali ECO, prejemanje posodobitev pa pomeni, da se bo motor skozi čas le še izboljševal. Ob dinamični vožnji boste prevozili do 227 km daleč, vsaka ura napajanja pa pomeni dodatnih 151 kilometrov (ob dokupu opcije Charge Tank). Zero DSR Black Forest Edition vas bo stal okoli 21.325 evrov.

Galerija: Zero DSR Black Forest Edition (2020)

Dodatne Informacije

Več informacij:
zeromotorcycles.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najneumnejša imena za avtomobile: nasmejali se boste do solz