fbpx

Zgodba o slovenskih SuperLepkah

SuperLepke niso navadne nalepke, to so super nalepke, ki se lahko napopajo na šolske potrebščine, oblačila, čevlje in pravzaprav vsepovsod.

Ko je šel njihov mali v vrtec je bilo naenkrat potrebno vse označiti in podpisati. In ko je še soseda potožila, da ne ve, kako naj označi vsako barvico posebej za v šolo, je padla ideja o SuperLepkah. To niso navadne nalepke, so super nalepke, ki se lahko napopajo na šolske potrebščine, oblačila, čevlje in pravzaprav vsepovsod. Gre za tri različne vrste nalepk- Zalikaj me lepke, Čevlji lepke in Mini lepke.

Superlepke lahko nalepimo kamorkoli in kjerkoli.
Superlepke lahko nalepimo kamorkoli in kjerkoli.

Zalikaj me lepke so nalepke, namenjene za oblačila, katerih uporaba je preprosta – nalepko le odlepimo od podlage, nalepimo na izbran tekstilni izdelek, polikamo z likalnikom in peremo kot običajno v pralnem stroju. Čevlji Lepke so nalepke za na čevlje, ki se jih nalepi na zgornji del podlata. So vodoodporne, posebna plast laminacije pa poskrbi, da ostanejo na svojem mestu. Super mini lepke pa so nalepke, narejene za označevanje tistih posebno nerodnih stvari kot so svinčniki, flomastri, voščenke in čopiči. Te se še posebej rade izgubijo in Super mini lepka poskrbi, da hitro spet najdejo pot v pravo peresnico. Poleg tega se z Mini lepko lahko označi tudi telefon, dežnik, fotoaparat … Pri tem ustvarjalci SuperLepk zagotavljajo, da mini lepke ne bledijo, se me lupijo in odlično klubujejo vodi.

Superlepke!
Superlepke!

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.superlepke.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!