两人份的食材: 800 - 1000 克鲈鱼或鲷鱼 2 汤匙海盐 1 分升橄榄油 2 分升白葡萄酒 2 杯鱼汤 2 根韭菜 2 个西葫芦 4 个土豆 准备工作: 将鱼从腹部切开,然后彻底清洁内部并用流水冲洗...
Sestavine za dve osebi:
800 – 1000 g težak brancin ali orada
2 žlici morske soli
1 dcl 橄榄油
2 dcl belega vina
zajemalka ribje juhe
2 pora
2 瓶
4 krompirji
准备:
Ribo prerežemo po trebuhu in temeljito očistimo
vso notranjost ter speremo pod tekočo vodo.
Osušimo v papirnati brisači in temeljito nasolimo
od znotraj in od zunaj. Na naoljen pekač
položimo ribo, ki jo zarežemo po obeh straneh,
jo obložimo z zelenjavo, prelijemo z belim vinom
in jušno osnovo in damo na predhodno
segreto pečico na 200° C. Pečemo od 15 do 20
分钟。
食谱是在 Angel - Kaval 餐厅准备的
group – Mercator center Šiška