fbpx

BELA RIBA PO TOSKANSKO PEČENA V PEČICI

Sestavine za dve osebi: 800 - 1000 g težak brancin ali orada2 žlici morske soli1 dcl oljčnega olja2 dcl belega vinazajemalka ribje juhe2 pora2 bučki4 krompirji Priprava: Ribo prerežemo po trebuhu in temeljito očistimovso notranjost ter speremo pod tekočo ...

Sestavine za dve osebi:

800 – 1000 g težak brancin ali orada
2 žlici morske soli
1 dcl 橄榄油
2 dcl belega vina
zajemalka ribje juhe
2 pora
2 瓶
4 krompirji

准备:

Ribo prerežemo po trebuhu in temeljito očistimo
vso notranjost ter speremo pod tekočo vodo.
Osušimo v papirnati brisači in temeljito nasolimo
od znotraj in od zunaj. Na naoljen pekač
položimo ribo, ki jo zarežemo po obeh straneh,
jo obložimo z zelenjavo, prelijemo z belim vinom
in jušno osnovo in damo na predhodno
segreto pečico na 200° C. Pečemo od 15 do 20
分钟。

食谱是在 Angel - Kaval 餐厅准备的
group – Mercator center Šiška

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。