面团: 500 公斤面粉 250 公斤黄油 1 汤匙酸奶油 1 汤匙白葡萄酒 1 刀磨碎的八角茴香 2 香草糖 馅料: 1/2 公斤新鲜桃子或油桃,切成方块 10 dkg 红糖 2 香草糖 1 ...
对于面团:
500 dkg moke
250 dkg masla
1汤匙酸奶油
1 žlica belega vina
1 noževa konica naribanega zvezdastega janeža
2 香草糖
对于填充:
1/2 kg svežih breskev ali nektarin,
narezanih na kocke
10 dkg rjavega sladkorja
2 香草糖
1汤匙朗姆酒
1 noževa konica zvezdastega janeža
准备:
Spečemo krhko testo. Ko je ohlajeno, ga obložimo
s predhodno skuhanim, rahlo zakarameliziranim
breskovim nadevom in ga obložimo
z vanilijevim sladoledom, ki ga potresemo z
naribanim zvezdastim janežem.
Recept so pripravili v Špageteriji in pizzeriji
Favola – Kaval Group, Dunajska 129, Ljubljana.