fbpx

Ziferblat: Prostor za druženje, kjer je zastonj vse, razen časa

Na Vegovi v Ljubljani se je odprl prijazen prostor za druženje, ki ni kavarna. Je prostor, kjer vsak gost s prihodom postane mikronajemnik prostora, je zanj odgovoren in ga soustvarja. V Ziferblatu je zastonj popolnoma vse, razen časa, ki ga preživimo v prostoru.

Osnovne Informacije
Naslov
Ziferblat
Vegova ulica 8
Ljubljana
Povezava
Urnik
Ponedeljek - nedelja: 9.00 - 22.00
Kontakt
+386 40 289 988

Ziferblat je prostor za druženje, kjer se počutimo kot doma (ali pa še bolje). Je toplo zatočišče, kjer smo lahko preprosto mi.

Prigrizki so v Ziferblatu zastonj. Foto: Jernej Kokol
Prigrizki so v Ziferblatu zastonj.
Foto: Jernej Kokol

Tu lahko delamo, beremo, igramo klavir, spoznavamo nove ljudi, prebiramo poezijo, jo recitiramo ali pa se udeležujemo različnih dogodkov. Ob tem si lahko v neomejenih količinah postrežemo s kavo, čajem in piškoti. Lahko pa celo pripravimo prigrizek, na katerega povabimo svoje prijatelje in naključne neznance.

Ziferblatova knjižnica. Foto: Jernej Kokol
Ziferblatova knjižnica.
Foto: Jernej Kokol

Vrata Zirefblata so odprta vsem in naj poudarimo, da to ni kavarna. Ni prostor, kjer bi nas natakar povprašal, kaj želimo naročiti, pač pa vsaj gost s prihodom postane mikronajemnik prostora, je zanj odgovoren in ga soustvarja. Tu je zastonj popolnoma vse, razen časa, ki ga preživimo v prostoru.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljana.ziferblat.net

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.