fbpx

Zimski plašči z vzorci 2021/2022

Foto: Murat Esibatir / Pexels

Klasičen ali večbarven karo, tiger ali leopard - to zimo so v modi vzorci, najdemo pa jih lahko predvsem na toplih plaščih. Samo en kos oblačila z zanimivim in modnim vzorcem bo vaš outfit takoj nadgradil in tudi pritegnil pozornost marsikoga. Zato smo za vas pripravili 8 idej za zimske plašče z vzorci.

Enobarvnost je praktična, a hkrati tudi dolgočasna. Zato se odločite za nakup zimskega plašča z vzorcem!

1. Klasični karo

Ko pomislimo na karo, si najprej predstavljamo vzorec, ki ga krasijo topli odtenki rdeče. Klasični karo je v trendu tudi to zimo, plašč s takim vzorcem pa si lahko za 48,99 € priskrbite na spletni strani Zalando

Foto: hm.com

2. Karo v sivih odtenkih

Če si želite plašča s karo vzorcem, vendar je vaš cilj nevpadljiv outfit v odtenkih črne, bele ali sive, potem je odlična izbira plašč s karo vzorcem v sivih odtenkih. Tak plašč lahko za 29,99 € dobite v spletni trgovini H&M

Foto: aboutyou.com

3. Pastelni karo

Ljubiteljicam nevpadljivih outfitov predlagamo tudi karo v mirnih pastelnih odtenkih. Plašč znamke Lascana v pastelno modri in roza lahko za 64,90 € najdete na spletni strani About you

Foto: aboutyou.com

4. Majhen karo

Čudovito izpade tudi plašč z vzorcem malega kara, vaš stil bo zaradi njega tudi takoj bolj unikaten. Tak plašč lahko na spletni strani H&M dobite za 179 €.

Foto: hm.com

5. Leopardji vzorec

To zimo so med živalskimi vzorci najbolj v modi leopardji. S takim plaščem boste takoj izstopali, odlično pa se bo obnesel nad elegantno obleko v črni barvi.
Plašč z leopardjim vzorcem znamke Sister Point lahko za 125 € dobite v spletni trgovini About you.

Foto: aboutyou.com

6. Tigrasti vzorec

Nekoliko drugačen od leopardjega je tigrasti vzorec, ki bo prav tako poskrbel za vpadljiv outfit. Plašč s takim vzorcem znamke Freequent lahko za 99,95 € najdete na spletni strani Zalando.

Foto: zalando.si

7. Črno-beli vzorci

Pri izbiri vzorcev nikar ne pozabite na klasično kombinacijo črne in bele. Prednost le-te je, da jo lahko kombinirate z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki v katerihkoli barvah. Plašč s črno-belim vzorcem znamke Only si lahko za 53,99 € priskrbite na spletni strani Zalando.

Foto: zalando.si

8. Cvetlični vzorci

Cvetlični vzorci so odlična izbira za tiste, ki komaj čakate, da se sneg stopi in končno nastopi pomlad. Z njimi boste brez dvoma takoj pritegnili pozornost in prostoru dvignili razpoloženje.
Plašč z vzorcem cvetlic lahko znamke Edited za 119 € najdete na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!