fbpx

Zlatko in Optimisti

Trenutno eden najbolj medijsko izpostavljenih hip-hoperjev pri nas, Zlatan Čordić - Zlatko, nam bo na božični dan s pomočjo mikrofona predstavil svoj pogled na svet. Zadnja leta je Zlatko stalnica hip-hop dogajanja na slovenski sceni. Svoje sposobnosti zlaganja rim je v začetku oblikoval ter dokazoval skozi freestyle tekmovanja. ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cvetličarna, Kranjčeva 20, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15 evrov v predprodaji, 17 evrov na dan koncerta.

Trenutno eden najbolj medijsko izpostavljenih hip-hoperjev pri nas, Zlatan Čordić – Zlatko, nam bo na božični dan s pomočjo mikrofona predstavil svoj pogled na svet. Zadnja leta je Zlatko stalnica hip-hop dogajanja na slovenski sceni. Svoje sposobnosti zlaganja rim je v začetku oblikoval ter dokazoval skozi freestyle tekmovanja. Če je hip-hop poezija današnjega sveta, potem je Zlatko z njo prišel zelo zgodaj v stik. Že v srednji šoli se ni ločil od zvezka in svinčnika, v katerega je zapisoval svoje misli, rime, poglede na svet. Poezija se je kasneje povezala z melodijo in začele so nastajati skladbe. Njegov neskončno pozitiven pristop in pogled na življenje, ki opozarja na lepe strani življenja kljub morebitnim težkim okoliščinam, je stalnica pri njegovem glasbenem ustvarjanju. Nič ni nenavadnega, da uspešnicam, kot so Prhajam, Zamuvi ga z mano, Moja pesem, Svet je lep, Motš se, Kokrkol obrneš, Poznaš ta zvok, Mi je žal ter mnoge druge, z veseljem prisluhnejo tako mladi kot stari. Svoje uspešnice nam bo “odrepal” ob spremljavi svoje zveste skupine Optimisti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.