fbpx

Zmenek v Sportini

NAPOVEDNIK ZA SPLETNE PORTALE   »Se še spominjaš tistega dne v kavarni?« je vprašal z nagajivim pogledom. Tina je z mislimi hitro poletela nazaj v čas. »Kako bi lahko pozabila tvoj spreten osvajalski manever ... in najljubše raztrgane kavbojke, ki si ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cityparka, BTC - 1. nadstropje , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

NAPOVEDNIK ZA SPLETNE PORTALE

 

»Se še spominjaš tistega dne v kavarni?« je vprašal z nagajivim pogledom. Tina je z mislimi hitro poletela nazaj v čas. »Kako bi lahko pozabila tvoj spreten osvajalski manever … in najljubše raztrgane kavbojke, ki si jih nosil na tisti dan.« Val svoje pretirane samozavesti ni obžaloval. »Če si ne bi upal izpeljati tistega manevra tudi najinega prvega zmenka ne bi bilo …« Tini pa se je ob misli na tisti zmenek, na ustnice prikradel širok nasmeh …

 

… želimo, da se tudi vam ob prihajajočem Valentinovem na obrazu nariše nasmeh. Zato vas vabimo, da si nadaljevanje zgodbe ogledate v predstavi »Zmenek v Sportini«, ki bo svojo premierno uprizoritev doživela 13. februarja, od 14. do 17. ure, v 1. nadstropju Cityparka  (v izložbah Adolfo Dominguez, Jack&Jones in Vero Moda, Tom Tailor ter G-Star).

 

 

P.S.: Zmenka v Sportini  se vam ne splača zamuditi, saj boste med 10. in 14. februarja ob nakupu enega ženskega in enega moškega kosa prejeli 20 % popusta v poslovalnicah Esprit, Tom Tailor, Vero Moda, Jack&Jones in Sportina!

 

Več na: http://www.sportina.si/aktualno/novica/279/zmenek-v-sportini/

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!