Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca

Ikonične vloge, ki bi šle skoraj v vloge drugih igralcev.

Si predstavljate, da bi David Schwimmer igral agenta J v filmu Možje v črnem namesto Willa Smitha? Mi tudi ne! A to bi se kaj lahko zgodilo, saj je bil igralec iz serije Prijatelji prvotno mišljen za to vlogo, ki je v veliki meri zaznamovala kariero Willa Smitha in ga zacementirala v Hollywoodu. A to še zdaleč ni edini primer, ko bi v ikoničnih vlogah lahko gledali druge igralce. Preverite, katere znamenite filmske vloge bi skoraj šle v roke drugega filmskega igralca.

Mnoge filmske vloge so zaznamovale celotno kariero igralcev. Tak primer je Daniel Radcliffe, ki ga je vloga Harryja Potterja zagotovo zaznamovala za vse življenje. Ali pa vloga Indiane Jonesa, v kateri si koga drugega kot Harrisona Forda ne moremo predstavljati. Ste vedeli, da bi šla vloga drznega pustolovca skoraj v roke Toma Sellecka, ki se je moral vlogi odpovedati zgolj zato, ker se je snemanje prekrivalo s snemanjem serije Magnum?

PREBERITE ŠE: Popularni filmi, ki so v resnici filmi za odrasle

Umazani Harry bi skoraj bil Frank Sinatra!
Umazani Harry bi skoraj bil Frank Sinatra!

Filmska zgodovina je polna primerov, kjer bi šle znamenite filmske vloge, po katerih pomnimo igralce, skoraj v roke drugih igralcev.

Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!