fbpx

Žužkerada

Kaj se zgodi, ko se žuželke odločijo za maškarado? Vsemogoče preobrazbe, stilske, živalske, igralske, popolne, resnične in zaigrane hkrati – gosenice prek bube v metulja, Jerneja v Pavleta, Nine v Polono in ličinke v bubo in potem v pikapolonico, Alenke v muho Elo in v komarko Piko, muhe Ele v čebelo, komarja v ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Šentjakobski oder LGL, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
4,5 €

Kaj se zgodi, ko se žuželke odločijo za maškarado? Vsemogoče preobrazbe, stilske, živalske, igralske, popolne, resnične in zaigrane hkrati – gosenice prek bube v metulja, Jerneja v Pavleta, Nine v Polono in ličinke v bubo in potem v pikapolonico, Alenke v muho Elo in v komarko Piko, muhe Ele v čebelo, komarja v mravljo in mravlje v komarja, Matevža v Marka in Ane v Leno. Vmes pa pukci, drekci, prdci, smrdci in kup zapletov.
Ej, kaj vse nas naučijo videti žuželke. Da je skrivnost v detajlu in lepota v funkciji, da ima vsaka stopnja svoj namen in vsaka starost svoj obraz.

Dramska predstava za otroke od 4. leta dalje, 40 min.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.