4th Dimension Watch
Utrip mesta · moda

4th Dimension Watch je estetsko všečna ročna ura, ki povezuje prostor in čas. Krasi jo nenavaden dizajn, saj ukrivljeni kazalci kot orel nad plenom krožijo nad polžastimi stopnicami, ki služijo kot številčnica. Vsaka izmed 12 stopnic namreč predstavlja eno uro v dnevu. Če iščete kaj drugačnega za svoje zapestje, je to to!

4th Dimension Watch je minimalistična ura tajvanskega podjetja 22 Design Studios in Molla Space. Navdahnila so jo polžasta stopnišča, zato se urni kazalci ves dan sprehajajo po njeni polžasti številčnici iz 12 en milimeter debelih stopnic, ki se vijejo v nasprotni smeri urnega kazalca, dokler ne izginejo iz pogleda. Luneta ure (obroč okoli stekla ure) je izdelana iz nerjavnega jekla 316L, številčnica iz ročno ulitega betona, kazalci in krona (gumb za navijanje ure in nastavitve) iz medenine, pašček iz italijanskega naravno strojenega usnja in steklo iz safirja.

PREBERITE ŠE: Drive – ročna ura za oktanske navdušence, ki bi zasenčila še Ryana Goslinga

Srce lepotice z 42-milimetrskim premerom (srednja velikost ure) je kvarčni mehanizem Miyota GL36, in če vam srce bije zanjo, jo lahko prednaročite na Kickstarterju za (preračunanih) 255 evrov (redna cena bo 420 evrov).

4th Dimension WatchOdpri galerijo
Fashion Week Fashion Week: 5 presenetljivih resnic o tednu mode Superge Payaa Iz NikeLaba prihajajo ”breztežnostne” superge Payaa Ekskluzivni zasebni klub "Palazzo Ralph Lauren" “Palazzo Ralph Lauren” – modni oblikovalec v Milanu odprl luksuzni zasebni klub Spletne modne trgovine Najboljše modne spletne trgovine na svetu, ki jih še ne poznaš