Čoln z jacuzzijem
Utrip mesta · mobilno

Sicer se sprva sliši malo hecno, da bi se človek med vožnjo po vodi še namakal v njej, a kmalu boste videli, da hecno ni beseda, s katero bi opisali Hammacher Schlemmer. Skočite na palubo, potopite se v brbotajoči jacuzzi, odprite pivo in pustite, da vas odpelje po modrinah morja.

Hammacher Schlemmer Hot Tub Boat je v Seattlu ročno izdelal ladijski tesar.

Čoln, katerega trup krasi afriški tik, v dolžino meri slabih 5 metrov. Jacuzzi, v katerega lahko ‘nalijemo’ dobrih 950 litrov vode, je dovolj velik za 6 odraslih. Dizelska peč s termostatom lahko vodo ogreje do 40 °C. Na čolnu je tudi vodoodporen sistem 50-vatnih zvočnikov, ki jih povežete s svojim mp3-predvajalnikom in se med razvajanjem prepustite glasbi. Čoln, ki ga upravljate z navigacijsko palico, poganja 24-voltni električni motor in doseže hitrost 8 km/h. Baterija zadostuje za 10 ur plovbe, ponoči pa jo lahko znova napolnite.

Če se vam 36.000 evrov ne zdi veliko, je ‘jacuzzi na vodi’ lahko vaš.

Galerija – Čoln z jacuzzijem

Čoln z jacuzzijemOdpri galerijo
pix_04 PIX: električni kinder jajček GranTurismo 2020 Kaj nam za 2020 pripravlja Maserati? Bentley Continental GT Convertible Galene Bentley Continental GT Convertible Galene: jahta na kopnem Rolls-Royce Phantom Rolls-Royce Phantom 2018: luksuz, kot ga še ni bilo · · ·