PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

V zadnjih nekaj letih so se mnogi poznavalci in strokovnjaki na področju mode velikokrat kremžili ob branju besede ”modni blogerji”, saj le-ti verjamejo v to, da vsak ne more čez noč postati modni ekspert samo zato, ker ima svoj modni blog, kjer dnevno objavlja fotografije svojih ”outfitov”. A vseeno so v nekaj letih nekateri modni blogerji postali iskana kategorija uspešnih in znanih modnih poznavalcev po vsem svetu. Kaj pa bi se zgodilo, če bi njihovo mesto na Instagramu prevzeli očetje?

Družbeno omrežje Instagram je v svetu modnih blogerjev postalo kategorija zase, saj se tam običajno nekateri blogerji razkazujejo z vsemogočimi “selfiji”, kjer konstantno nosijo oblačila izključno priznanih blagovnih znamk. Zato se je tukaj malce v posmeh pojavil Instagram profil z imenom “Fashion Dads”, ki daje nov preobrat čedalje bolj utrujenemu fenomenu. Če ne bi imeli modni blogerji dobesedno prav nič čuta za modo in stil, bi njihovi blogi izgledali približno tako.

Fotografije očetov, če bi se le-ti obnašali kot modni blogerji na Instagramu, si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover 2ndskin oblikovalski natečaj: znanih je deset najboljših Popcorn-Time Fotografije, ki prikazujejo otroški kaos, kot ga še nismo videli Screen Shot 2015-01-06 at 15.13.24 Uživajte alkohol odgovorno PicMonkey Collage Golota in #fastfood v pravem pomenu besede – #foodporn ·