Superge Payaa
Utrip mesta · moda

Medtem ko ime Alaska pripada pohodnim čevljem, iz NikeLaba prihaja njihova naslednja linija superg Payaa, ki so jo navdahnili avtohtoni čevlji z Aljaske ”payaaqek”, ženski škornji do kolen iz tjulnjeve kože. Nizka trendovska športna obutev je zaradi zaščitne mrežice in neoprena izjemno lahka, zato boste imeli občutek, kot hodite po zraku.

Superge Payaa so navdahnili avtohtoni aljaški zimski ženski škornji, krasi pa jih minimalističen in enoličen dizajn. Zaradi njihove sestave noga diha, kot bi bila na zraku, lahke pa so tako, da imate v njih občutek, kot da hodite po breztežnostnem prostoru.

PREBERITE ŠE: NikeLab x sacai – ženska kolekcija športnih oblačil za pomlad/poletje 2015

Copat Payaa se ponaša s preprostim sistemom zavezovanja z najlonsko vrvico, s katerim preskočite sitnosti tradicionalnega izdelovanja pentelj, ekskluzivno v trgovinah NikeLab in na nike.com/nikelab pa je voljo v rdeči, beli, modri in črni barvi.

Superge PayaaOdpri galerijo
Ekskluzivni zasebni klub "Palazzo Ralph Lauren" “Palazzo Ralph Lauren” – modni oblikovalec v Milanu odprl luksuzni zasebni klub Spletne modne trgovine Najboljše modne spletne trgovine na svetu, ki jih še ne poznaš Frizura Infografika: koliko stane striženje las pri nas in v tujini Jesenski modni dodatki Modni dodatki s katerimi bomo jeseni popestrili garderobo · · ·