Lebdeči Bluetooth zvočnik LG PJ9
V zraku · tehnologija

Lebdeči zvočniki rastejo kot gobe po dežju. Svoj piskrček pristavlja tudi LG, ki je izdelal lebdeči brezžični zvočnik PJ9. Zakaj bi izbrali ravno tega in ne konkurenčnega? Morda vas prepriča dizajn, še bolj pa vas bo verjetno dejstvo, da se polni sam.

LG PJ9 je lebdeči brezžični zvočnik, ki se od konkurence razlikuje po tem, da se polni sam. Ko mu namreč začne zmanjkovati baterije, magnetizem popusti, zvočnik se ugasne in se spusti na polnilno postajo, ki je tudi nizkotonec, ter se brezžično polni. Ko si napolni baterije, se ponovno dvigne.

PREBERITE ŠE: LG ProBeam – laserski projektor, ki ga lahko uporabljate tudi pri belem dnevu

LG PJ9 je 360-stopinjski zvočnik, ki pošilja poln, uravnotežen zvok in močne base v vse smeri. Hkrati se lahko poveže z dvema napravama Bluetooth. Ponaša se s standardom IPX7, kar pomeni, da je vodoodporen in da ga pljuski, dež, sneg in prha ne motijo. Vodi je lahko nenamerno izpostavljen do 30 minut do globine enega metra. LG ga bo predstavil na sejmu zabavne elektronike CES 2017.

Galerija – lebdeči zvočnik LG PJ9:

Lebdeči Bluetooth zvočnik LG PJ9Odpri galerijo

Brezžične slušalke Philips SHB8850NC Brezžične slušalke Philips SHB8850NC – brez šumov, brez kablov, brez kompromisov Prva solarna cesta na svetu. V Franciji zrasla prva solarna cesta na svetu Savvy EKG – osebni merilnik EKG Savvy EKG – Slovenci razvili osebni merilnik EKG, ki vam lahko reši življenje Drive Tribe Drive Tribe: družbeno omrežje za oktanske navdušence izpod prstov bivših topgearovcev · · · ·