proto-1-1030x667 2
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

NuDock ni zgolj elegantna namizna LED-lučka, je tudi polnilna postaja za iPhone in pametno uro Apple Watch. In čeprav obstaja malo morje iOS polnilnih postaj, pa lahko na prste ene roke preštejemo take, ki polnijo iPhone, Apple Watch, zunanjo USB baterijo in druge USB naprave, le ena, in to je prav MiTaggov NUDock, pa je poleg vsega tega še svetilka.

LED-lučka NuDock, lučka, ki polni iPhone, pametno uro Apple Watch in druge USB naprave, je še ena uspešna zgodba s platforme za množično financiranje. Ta prihaja iz Indiegoga, kjer je polnilna postaja že presegla zastavljeni cilj (30 tisoč ameriških dolarjev) in bo šla v proizvodnjo zelo kmalu. Namizna lučka ima vgrajeno polnilno ”postajališče” za Applov pametni telefon in magnetno “napajališče” za njegovo pametno uro, v komplet pa sodi tudi prenosna zunanja USB baterija za polnjenje iPhona na poti. MiTagg, ki se podpisuje pod izdelek, je razvil tudi posebno aplikacijo, ki temelji na tehnologiji Bluetooth, s katero lociramo baterijo, pomaga pa tudi, da baterija (so)deluje z izbranim telefonom ali uro.

PREBERITE ŠE: Ikea: pohištvo za brezžično polnjenje pametnih telefonov

Kot da vse to že ne bi bilo dovolj, ima multiopravilni NuDock še 2.4-amperski USB priključek za polnjenje drugih naprav, kot so na primer tablice. Prodajal se bo za preračunanih 230 evrov, omejen čas pa bo na voljo za vsega 119 evrov. Na dom vam ga bodo dostavili najprej julija 2015 in sicer v srebrni ali vesoljsko sivi barvi. Če pa vam je vse to preveč, si lahko omislite le stojalo za Apple Watch, ki vas bo olajšal za 18 evrov.

MiTagg ponuja tudi samo stojalo za Apple Watch.Odpri galerijo
Trillium je več kot samo viseča mreža. Trillium – viseča mreža za tri, ki je lahko tudi prenosna drevesna hiška kolaž Modni trend: Gingham potisk za pomlad / poletje 2015 Pisarniški stol Siren Sodoben pisarniški stol v svežih barvnih kombinacijah Dežnik Unnurella Unnurella – dežnik, ki se ne zmoči · · · ·