LIFESTYLE_Runners_Infuse with lemon_Marina_Tomato_CMYK copy
Sponzorirano · Utrip mesta · dom

Voda v steklenički je postala naša redna spremljevalka. Priročno jo je imeti vedno s seboj, da se odžejamo, ko na kolesu čakamo, da na semaforju zasveti zelena luč, ko stojimo v vrsti pred blagajno ali ko se peš skozi park vračamo iz službe domov.

Da voda ne bi bila samo voda, ampak nekaj več in nekaj posebnega, so si pri Aladdinu zamislili inovativno stekleničko Infuse s filtrom za sadje in zelišča. Zdravo vodo z okusom si tako lahko pripravimo vsak dan kar doma. Prednosti? Voda bo vedno sveža (uporabimo kar vodo iz pipe), brez sladkorja, konzervansov in aditivov, pripravljena bo prav po našem okusu (lahko je vsak dan drugačna – pri pripravi poleg različnih sestavin uporabimo tudi domišljijo) in ne nazadnje – okolja ne bomo obremenjevali s plastenkami, ki jih je že tako ali tako povsod preveč.

Vode z okusom naredimo povsem preprosto: filter napolnemo s koški sadja in zelišči, v stekleničko po želji dodamo ledene kocke, prilijemo vodo in osvežilni napitek je pripravljen.

Nekaj idej za kombinacije okusov:

  • limona in meta,
  • pomaranča in ingver,
  • jagode in kokosov čips,
  • limeta in pehtran,
  • meta in melisa,
  • brusnice in ingver,
  • ananas in timijan,
  • vanilja in cimet …

Steklenička odlično tesni, zato je bojazen, da bi se voda v nahrbtniku ali torbici polila, odveč. Uporabljamo jo lahko v urbanem okolju ali ko prosti čas preživljamo v naravi, saj v stekleničko lahko nalijemo 700 ml vode, kar zadostuje tudi za krajši kolesarski ali pohodniški izlet. Izdelana je brez BPA, iz plastike, ki vsebuje trpežen material Eastman® Tritan™ in je varna v stiku z živili. Enostavna je za čiščenje in primerna za pranje v pomivalnem stroju. Na voljo je v štirih barvah: tomato (rdeča), marina (modra), berry (vijolična) in fern (zelena). Katero boste izbrali vi?

Inovativne stekleničke Infuse s filtrom si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Glop - fleksibilna in gnetljiva posoda Glop – fleksibilna in gnetljiva posoda, ki se zlahka upogne Orhideja Kako ustrezno skrbeti za orhidejo Kalamazoo Hybrid Fire Grill so sanje vsakega žar entuziasta. Kalamazoo Hybrid Fire Grill – profesionalni žar za vse vrste peke proto-1-1030x667 2 NuDock: LED-lučka, ki polni iPhone, pametno uro Apple Watch in druge USB naprave ·