Foto: elle.uk
Utrip mesta · moda

Približuje se čas, ko bo potrebno sezuti lahkotne sandale in izbrati idealen par čevljev za prihajajoči jesen in zimo 204-2015. Bo to robati škorenj, eleganten semiš polškorenj ali klasičen nizek usnjen čevelj na vezalke? V kolikor se izbira sliši malce suhoparna, naj vam zaupamo, da bo letošnja jesen, po mnjenju modnih oblikovalcev, vse prej kot dolgočasna.

Prihajajoča hladna sezona bo odlično obdobje za naša stopala. Modni oblikovalci so namreč poskrbeli za odštekano izbiro, ki je vsekakor še ne premoremo v garderobi. Modni trendi za jesen in zimo 2014-2015 napovedujejo zabavno raznolikost materialov, ustvarjalno mešanico vzorcev in vrtoglavo udobnost kar se tiče modelov.

PREBERITE ŠE: Trend: najboljši kosmati slip-on čevlji

Pri oblikovanju vsekakor niso pozabili na resice, dragulje, plastiko, zadrge, vezenine, krzno in še kaj. Poglejmo si torej, kako si modni poznavalci predstavljajo obutev prihajajoče sezone in kaj so predstavili na modnih pistah v New Yorku, Milanu in Parizu.

Stella McCartney Odpri galerijo
Foto: theodoralexington.com Trend: najboljši kosmati slip-on čevlji cover C&A jesenski styling v objemu jeseni cover Rita Ora x adidas Originals združila moči v uporniški kolekciji jesen – zima 2014 3034717-poster-p-2-are-these-eames-inspired-nikes-the-worst-thing-in-the-world-point-counterpoint Nike je inspiracijo za “Nikeames” našel v naslonjaču Eames Lounge Chair · · ·