Mikä on vielä suloisempaa kuin bounty-patukka? Bounty kakku! Tämä tyydyttää vaativimmankin bountyholics. Tarvitset siihen vähän aikaa ja vielä vähemmän makeisosaamista!
Resepti varten domače čokoladice bounty smo vam že izdali, zdaj pa je čas, da se naučite pripraviti še bounty torto, za katero prav tako ne potrebujte pečice. Tako enostavno je, da s pripravo ne morete zgrešiti!
LUE LISÄÄ: Resepti: Kotitekoiset bounty-suklaapatukat, jotka valmistetaan 10 minuutissa
Recept za bounty torto:
Sestavine za bounty torto:
Za biskvit:
- 250 g maslenih piškotov
- 30 g kokosove moke
- 20 g kaakaota
- 150 g voita
Kermalle:
- 120 g kookosjauhoa
- 250 g mascarponejuustoa
- 120 g sokeria
- 100 ml tekoče sladke smetane
- 250 ml stepene smetane
- 50 g voita
Kastiketta varten:
- 200 g suklaata
- 100 ml makeaa kermaa
Postopek priprave boutny torte:
Sprva zmeljemo piškote in jim dodamo kokosovo moko, stopljeno maslo in kakav. Testo razporedimo po okroglem pekaču (premer 24 cm), obloženim s peki papirjem ali namaščenim z maslom, ter postavimo v hladilnik. Nato se lotimo kreme. V kozici na zmerni temperaturi mešamo maslo, kokosovo moko, sladkor in sladko smetano, in sicer toliko časa, da se sladkor in maslo stopita. Nato dodamo še marskarpone. Masa naj v hladilniku dela družbo biskvitu najmanj pol ure. Nato vmešamo še stepeno smetano. Razporedimo po podlagi in pekač še za pol ure prestavimo v hladilnik. Sledi le še priprava preliva. V sladko smetano nadrobimo čokolado in v kozici na zmerni temperaturi mešamo, dokler se čokolada ne stopi. Prelijemo po torti in čez noč pustimo v hladilniku, da se strdi. Pa dober tek!