fbpx

10 bizarnih, a popolnoma resničnih razlogov, zaradi katerih so se pari ločili!

Nasilje v družini, pomanjkanje ljubezni in spoštovanja ter skoki čez plot so očitno preteklost ‒ ti pari so se odločili, da se razidejo zaradi najbolj absurdnih razlogov.

Pari se praviloma ločujejo zaradi resnih zakonskih težav, kot so varanje, nasilje, zamrla čustva …, a očitno živimo v norem času, ko nas tudi status partnerja na Facebooku tako razjezi, da ga nikoli več ne želimo videti.

10. Družbena omrežja

Živimo v času družbenih omrežij, na katerih sicer preživimo veliko časa. A nekateri ljudje očitno nimajo meja ‒ ženska iz Indije se je ločila, ker njen mož na svojem profilu na Facebooku ni spremenil statusa zveze v POROČEN.

9. Umazana posoda

Umazana posoda.
Umazana posoda.

Koliko pogosto se prepirata zaradi umazane posode? Si lahko predstavljate, da bi bil to razlog, zaradi katerega bi se ločili? Matthew tudi ni verjel, a njegova žena ga je zapustila zaradi tega, ker je v pomivalnem koritu puščal umazane kozarce.

8. Ignoriranje sporočil

Naslednjič, ko boste prebrali sporočilo, a nanj ne boste odgovorili, se spomnite, da lahko zaradi tega pristanete na sodišču. Ženska iz Tajvana se je ločila, ker ji mož ni odpisoval na sporočila.

7. Bonton

Bonton.
Bonton.

Ženska iz Kuvajta se je po tednu zakona ločila od svojega moža, ker je ugotovila, da njen mož raje jé fižol s kruhom kot z žlico. Presenečena naj bi bila nad njegovimi slabimi navadami.

6. Oprano perilo

Nogometni navdušenec, ki je zbiral drese z avtogrami nogometašev, se je ločil zaradi opranega perila, in sicer je njegova žena oprala drese, podpisi pa so zbledeli.

5. Ličila

Ličila.
Ličila.

Nekaj dni po poroki je moški zapustil ženo, ko jo je videl brez ličil. 34-letni moški jo je obtožil, da ga je prevarala s svojim videzom – na obrazu je imela veliko ličil, vključno z umetnimi trepalnicami.

4. Politično stališče

Po 22 letih zakona se je ženska iz Kalifornije odločila, da se loči, saj je ugotovila, da je njen mož glasoval za Donalda Trumpa. Gayle McCormick je rekla, da se je počutila prevarano. Njegovo dejanje ji je “odprlo oči”.

3. Ljubezensko pismo

Ljubezensko pismo.
Ljubezensko pismo.

99-letni Italijan se je po 77 letih zakona ločil, saj je ugotovil, da je njegova žena leta 1940 pisala ljubezenska pisma svojemu ljubimcu. Žena ga je skušala prepričati, da ostaneta poročena, a ji ni uspelo.

2. Čiščenje

Po 15 letih zakona se je ženska iz Nemčije ločila zaradi tega, ker je njen mož nenehno pospravljal in čistil. Mislila je, da se je navadila na njegovo obsesijo s čiščenjem, a je leta 2009 njen mož naredil usodno napako ‒ zrušil je steno in jo ponovno zgradil, da bi lahko čistil.

1. Ime v telefonskem imeniku

Ime v telefonskem imeniku.
Ime v telefonskem imeniku.

Leta 2009 se je ženska iz Saudove Arabije ločila po 17 letih zakona, saj je spoznala, pod kakšnim imenom v telefonskem imeniku jo ima zabeleženo njen mož, in sicer Guantanamo (zapor v ZDA). Ženska je bila užaljena, a njen mož je menil, da gre zgolj za šalo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!