fbpx

10 idej kako nositi jesenske plašče & to so najboljši plašči, ki jih bomo nosili to jesen (2021)

Foto: envato

Nizke temperature dokazujejo, da je jesen v polnem teku in da ni več dovolj, da si nadenemo tenko jopico, ampak moramo poseči po starem dobrem jesenskem plašču. Če se uvrščate med modne navdušence, vas je to gotovo razveselilo- ne samo, da je izbira plaščev raznovrstna, pač pa jih lahko kombinirate tako z oblekami, visokimi škornji in čevlji z visoko peto kot tudi kavbojkami in supergami. Pripravili smo vam 10 idej za plašče, ki bodo poživili vaše jesenske dni.

1. Klasičen jesenski plašč

Klasičen jesenski plašč je nepogrešljiv del vsake garderobe, primeren za vsakodnevne opravke in dogodivščine. Čeprav ga lahko najdete v najrazličnejših barvah, najbolj priljubljeni še vedno ostajajo rjavi odtenki. Najbolj se ujema z outfiti, ki se gibajo od povsem sproščenih do sproščene elegance– torej v kombinaciji s toplimi puloverji, jesenskimi škornji in kavbojkami ali podobnimi hlačami.
Tak plašč lahko za 59,99 € najdete v spletni trgovini H&M.

Foto: hm.com

2. Plašč z visokim ovratnikom

Visok ovratnik je tista malenkost, ki bo vaš izgled nadgradila in poskrbela, da bo malenkost bolj unikaten. Hkrati je zelo priročen v tistih dnevih, ko pozabite šal, saj bo poskrbel za zaščito vašega vratu pred nizkimi temperaturami.
Plašč z visokim ovratnikom si lahko za 69,99 € priskrbite tukaj.

Foto: hm.com

3. Plašč s krznenim ovratnikom

Plašč s krznenim ovratnikom (pri čemer gre lahko za umetno krzno) je letošnjo jesen zelo priljubljen. Ne samo, da bo poskrbel, da vam bo toplo, ampak bo z njim vaš videz brez dvoma elegantnejši.
Za 79,99 € lahko plašč znamke Vila najdete v spletni trgovini Zalando.

Foto: zalando.si

4. Plašč “do tal”

Letos veliko priljubljenost uživajo tudi plašči, ki segajo skoraj do tal. Ne samo, da izpadejo zelo elegantno, odpirajo tudi možnosti za množico modnih kombinacij. Če želite tvegati, lahko pod plašč oblečete dolgo krilo, če pač ne, sta odlični izbiri krajša obleka ali usnjene hlače.
Plašč lahko za 59,99 € dobite na spletni strani H&M.

Foto: hm.com

5. Karirasti vzorci

Ne bojte se karirastih in podobnih vzorcev, saj bodo v sivih jesenskih dneh brez dvoma izpadli čudovito. Najdete jih lahko v najrazličnejših barvnih kombinacijah, le-te pa kombinirate z barvami drugih oblačil. Druga možnost je, da so vaša oblačila in obutev v belih, bež ali temnih odtenkih- tako bodo barvni vzorci še prej prišli do izraza.
Prelep karirast plašč lahko za 49,99 € dobite v spletni trgovini H&M.

Foto: hm.com

6. Plišasti plašč

Plašči iz pliša ali plišu podobnih materialov bodo poskrbeli za maksimalno udobje in toploto ter tudi unikaten in čudovit izgled.
Plišast plašč lahko za 66 € dobite pri modni znamki Next.

Foto: next.si

7. Puhast plašč

Podloženi puhasti plašči so primerni za tiste najhladnejše jesenske dni. Poskrbijo za bolj sproščen, športen videz, zato bodo izgledali odlično v klasični kombinaciji s supergami. Seveda to ne pomeni, da se morate bati modnih tveganj- z visokimi usnjenimi škornji in temno obleko lahko ustvarijo tudi zelo eleganten izgled.
Puhast plašč znamke lahko za 69.99 € dobite na spletni strani Stradivarius.

Foto: stradivarius.com

8. Krznen plašč

V hladnih dneh vas bodo varovali tudi krzneni plašči, ki jih seveda lahko najdete tudi v umetnem krznu. Tak plašč bo poskrbel za udoben, hkrati pa izredno eleganten videz.
Dobite ga lahko za 57 € na spletni strani Next.

Foto: next.si

9. Plašč iz borga

Borg je prav poseben material, ki na otip spominja na ovčjo volno. Je eden najbolj mehkih, zato se že nekaj časa uporablja za podloge jaken in podobnih oblačil, pred kratkim pa so ga modni oblikovalci začeli vključevati tudi v zunanje dele plaščev.
Plašč iz borga lahko za 69 € najdete na spletni strani Next .

Foto: next.si

10. Dežni plašč

Ko se odločate med različnimi vrstami plaščev, ne pozabite na dežni plašč– najbolj praktičen modni dodatek v mokrih jesenskih dneh. Dežne plašče lahko najdete v najrazličnejših barvnih kombinacijah in krojih, mi pa vam predlagamo plašč, ki ga za 74 € dobite tukaj.

Foto: next.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!