fbpx

Lazzarini Embryon: novo poglavje navtike

Lazzarini Embryon Concept; Foto: lazzarinidesignstudio.com

Lazzarini Design Studio Embryon je koncept, ki vnaša napredek v arhitekturo navtične industrije.

Lazzarini Design Studio Embryon konceptni gliser nas s svojo impozantno podobo in “prozornim” karbonskim trupom v trenutku prevzame. A prozoren je zgolj z notranje strani, zunanji del pa deluje kot ogledalo. Le to potnikom zagotavlja zaščito pred zvedavimi pogledi, medtem ko lahko le ti uživajo v neoviranem pogledu na prostrano morje.

Prednost Embryona je v izbiri materialov, ki so za 30% lažji, v primerjavi s tradicionalnimi tehnikami izdelave plovil. Pri Lazzariniju si kot pogon za 24 metrov dolgega Embryona zamišljajo pogonski sistem na vodik, oziroma hibridni sistem, ki ga sestavljata dva MAN-ova V-12 valjnika in elektromotor. Pogon bi moral biti dovolj močan, da lahko Embryon “pluje” s hitrostjo 65 vozlov.

Lazzarini Embryon Concept; Foto: lazzarinidesignstudio.com

Luksuzni gliser ima dovolj prostora za 8 ljudi, ki lahko prenočijo v “šefovi” ali VIP kabini, oziroma v eni izmed treh dvoposteljnih suit. Za dnevne zabave sta na voljo dva “dnevna prostora”, ki lahko sprejmeta do 10 ljudi. Poleg tega lahko gostje uživajo še v sončni terasi in ploščadi za plavanje.

Dodatne Informacije

lazzarinidesignstudio.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!