fbpx

Ljubezenski horoskop do konec leta 2021

Couple / Pixabay
Zadnjič posodobljeno: :

Komu je usojeno najti ljubezen in koga čaka čustveni pekel! Če vas zanima, kako bo videti vaša prihodnost v ljubezni do konec leta, ste na pravem mestu. Preverite, kaj vas čaka v prihodnjih mesecih.

Odkrijte, kakšna bodo vaša čustva, koga boste srečali. Kakšne izzive nam prinaša to obdobje. Ste pripravljeni? Poiščite svoje astrološko znamenje in – vedeli boste!

Oven

Pred vami je zelo razburljivo obdobje, ko gre za ljubezen. Mnogi bodo imeli kar nekaj težkih situacij, ki jih je mogoče rešiti do konca leta. Venera, planet ljubezni, vas bo naredil privlačne, čutne in vesele.

Veliko strast lahko pričakujete, ko Mars preide skozi polje vašega partnerja do 29.10. Velika ljubezen, zaljubljenost, strast vas bodo usmerili k kakovostnemu partnerju in resni zvezi ali zakonu. Če že imate partnerja, potem imate veliko željo, da bi bila vaša ljubezen še globlja in vam ni vseeno, če niste uradno poročeni.

V vaše življenje se lahko vrnejo ljudje iz preteklosti, razmislite, ali se boste uprli skušnjavi. Ko planet Mars vstopi v Škorpijona se bo okrepi vaš libido ter vam prinesel ogromno strast.

Bik

Ko gre za ljubezen, nimate več potrpljenja, ki ste ga imeli. Zdaj bo potrebno vse dobro premisliti in ne mudi se, ker bo to obdobje težje.

Naučite se, komu zaupati, da bi se izognili resnim posledicam. Prebudila se bo želja, da bi več časa preživeli z ljubljeno osebo ali če nimate partnerja, lahko zdaj spoznate sorodno dušo.

Nekateri biki bodo želeli osvežiti svoje ljubezensko življenje in ga vrniti na začetek. Možno je, da za partnerja nimate časa. Samski bi morali biti previdni, komu dajejo svoje srce, in osebo bolje spoznati, preden vstopijo v zvezo. V času mrka 04.12. (v svoji osmi hiši) se povežete s partnerjem in obogatite svojo intimnost.

Dvojčka

Številni notranji čustveni dogodki se lahko spremijo in nastanejo neprijetne situacije. Mnogi dvojčki morajo sprejeti razumne odločitve. Vsekakor morate biti pozorni, o čem govorite.

Ljubezen je v zraku. Foto: Jonathan Borba/ Unsplash

Če ste v dolgotrajni zvezi ali zakonu, se nikoli ne začnite spogledovati, da bi se rešili monotonije, saj lahko zlahka zlomite zaupanje ljubljene osebe.

Samski lahko uživajo v zabavah, njihov optimizem pritegne prijetna presenečenja. Od 15.09. do 29.10. bo Mars šel skozi vaše polje ljubezni, povezano z retrogradnim Merkurjem, ki vam lahko v življenje vrne nekaj stare ljubezni, seveda če ste svobodni.

Že 15.12. Mars vstopi v Strelca in na vaše področje partnerstva, kar lahko vašemu partnerju prinese več strasti. Samski dvojčki se odločijo za izbiro varnega in resnega partnerja in se ustalijo. Zaradi mrka 04.12, se lahko znebite čustvenih blokad in imate velike priložnosti za ljubezenske priložnosti ali reševanje neugodnih čustvenih težav.

Rak

Številni raki se znebijo nekaterih omejitev in blokad, ko gre za intimnost. Čustvenost in občutljivost vas lahko pripeljeta do nervoze in oddaljenosti od partnerja. Ne pozabite, da ima vaš partner razumevanje za vas, zato mu priznajte svoje strahove in blokade, lažje vam bo.

Močno čustveno življenje zagotavlja tranzit Marsa skozi Škorpijona od 30.10. do 14.12. tako lahko okrepite svoj odnos ali zakon. Prosti raki imajo zdaj več moči, strasti in energije za spoznavanje nove osebe ter lepo povezavo na globlji ravni z njo.

Lev

Na vašem področju partnerstva se dogaja resen preobrat. Zavarujte svoj odnos in izboljšajte odnos s partnerjem. Zagotovo bodo iz vašega življenja odšli nekateri ljudje, s katerimi niste imeli dobre povezave in podobnega pogleda na življenje.

Jupiter vam bo pomagal, da se spustite preteklost, in naredite nekaj praznega prostora za nove ljudi v svojem življenju. Zdaj pazljivo izbirajte, koga spustite v svoje življenje.

V tem obdobju bi bilo dobro narediti korak nazaj in dobro premisliti, kaj in kako naprej. Ker je Neptun že dolgo na vašem področju intimnosti in bo tam vse leto, se morate odkrito pogovoriti.

Ko pride do Sončevega mrka 04.12. si marsikdo v odnosu lahko povrne strast, nekateri pa se lahko spoznajo idealnega partnerja.

Devica

Zaradi ljubezni in partnerstva se potrudite in delajte na sebi. Bolj se cenite in vzpostavite pravi odnos s partnerjem.

Pluton na vašem polju ljubezni, v Kozorogu, vam bo pomagal narediti spremembe v vašem ljubezenskem življenju na bolje. Preobrazba vas lahko osvobodi, da ste bolj odprti, da se bolj gledate in spoštujete, ter da vas partner bolj ceni.

Neptun bo celo leto preživel na vašem področju partnerstva, zato se lahko poglobite v duhovnost, bodite empatični.

Venera bo retrogradna v Kozorogu od 19.12.2021. do 29.01.2022. zato se takrat, če ste nezadovoljni z ljubeznijo – lahko razidete ali pa se v vaše življenje vrne stara ljubezen.

Tehtnica

Zdaj je čas, da delate na svojem ljubezenskem življenju. Nekatere tehtnice, ki niso uspele uskladiti svojega odnosa in tega, kar si želijo, bodo končale to zgodbo.

Ljubezen. Ljubezen. Foto: Josh Willink / Pexels

Mnoge blokade je mogoče odpraviti, nekatere dlje časa. Odprava nekaterih dvomov vas lahko osreči. Samski ljudje lahko srečajo osebo, popolnoma nasprotno od tiste, ki jo pričakujejo. Opazili boste, kako vam tudi ustreza, saj se lahko iz tega veliko naučite in razširite svoj pogled na življenje.

Škorpijon

Samske osebe bodo pripravljene na nova poznanstva. Ustrezala jim bi oseba, ki je globoko duhovna in živi takšno življenje.

Zasedeni lahko začnejo osvežitev v svojem odnosu ali zakonu. Uran bo na področju vašega partnerstva vse leto, zato lahko pričakujete nenadne spremembe, upor in celo občasne prekinitve in sprave z nekaterimi ljudmi. Samske škorpijone lahko pritegnejo nenavadni ljudje.

Lunin mrk 19. novembra je na polju vašega partnerstva, zaradi tega lahko na hitro spoznate osebo, ki vam ni najbolj pri srcu. Za sladkimi besedami se skriva oseba polna nezaupanja.

V vaše življenje se lahko vrne stara ljubezen ali pa nekdo, ki je vaš prijatelj, lahko postaneta nekaj več, ker sta si oba to že na skrivaj želela.

Strelec

Morda ne veste vedno, kaj je dobro za vas, vendar bo vse v nasprotju z vašo ljubeznijo. Številni strelci so lahko resni, ko gre za ljubezen.

Lahko, da boste sprejeli nekaj pomembnih odločitev v ljubezni. Izražena bo spolna privlačnost in želja, da se globlje povežete s partnerjem. Nihče se vam ne more upreti. Samski ljudje imajo lahko priložnost doživeti lepo ljubezensko zgodbo in konec leta jo bodo doživeli.

Kozorog

Zasedeni želijo poskusiti nekaj novega, vendar niso prepričani, kako bo to videl njihov partner. Samski bi lahko poskusili nekaj novega z osebo, ki je svobodomiselna v ljubezni.

Vaša osebna preobrazba se dogaja in mnogi so bolj romantični, zato svoja čustva velikodušno delite s partnerjem, ki bo zaradi tega malce presenečen.

Delovali boste skrivnostno in seksualna privlačnost je s tem poudarjena. Mnogi kozorogi lahko zdaj osvojijo kogar koli želijo!

Vodnar

Samski vodnarji niso zadovoljni s površnimi odnosi, vendar iščejo partnerja, ki resno razmišlja na dolgoročno zvezo.

Mars bo vašo strast okrepil in tako se bo povečal libido, s tem pa tudi čustva, zato ljudje v zvezi ali zakonu storijo vse, da ustvarijo idealno ljubezensko razmerje.

Neka oseba lahko pride v vaše življenje in za vas naredi nekaj zelo lepega.

Ribi

Želje se prebudijo, zato, če imate partnerja mu, dajete veliko naklonjenost in izpolnite vse želje. Strast je na visokem nivoju. Samski lahko čutijo strast do osebe, ki jim popolnoma ne ustreza, zato so le površinsko zadovoljni.

Če ste v zvezi ali zakonu, se potrudite, da zadovoljite svojega partnerja in mu pomagate, kar ga bo zelo razveselilo. Samske ribe bi lahko zanimala ena oseba in bodo stopili v stik z njimi.

Vendar ne hitite in poslušajte svojo intuicijo. Mars bo stal na vašem področju intimnosti od 15.09. do 29.10. kar lahko pri posameznikih povzroči težave v intimnem življenju v obliki blokade, zato hkrati delajte na tem in problem rešite. Mogoče je, da vam bo še to leto prineslo boljše življenje s partnerjem v intimnosti in ljubezni.

Veliko sreče v vsem, predvsem pa v ljubezni!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!