10 najbolj vročih Instagram profilov, ki jih spremljamo le pravi moški

Če vaš moški spremlja te profile - mu čestitatjte! Ima smisel za estetiko!

Foto: IG Nakedtiger
Zadnjič posodobljeno: :

Instagram je ena najbolj priljubljenih aplikacij in v kolikor si pravi moški potem na njemu najdeš kopico seksi profilov, ki se jim splača slediti. prepričani smo, da ima vsak moški svojega najljubšega. Slednji ti namreč polepšajo dan z zvrhano mero estetike. Predstavljamo profile, ki jim sledimo moški v uredništvu City Magazine.

Moški del uredništva je prebrskal svoje Instagram račune in izpostavil nekaj vročih profilov, ki jim sledijo moški avtorji našega lifestyle portala. Seveda so te profili takšni, ki nas med delom spravljajo v NSFW  (not safe for work) situacije in nam na eni strani jemljejo prepotrebno koncentracijo. Na drugi strani pa ravno zaradi tovrstnih računov doživljamo kratke mikro trenutke velikega zadovoljstva in tako imenovane moške sprostitve. Ki nam seveda dajo novih moči zaradi katerih smo izjemno kreativni.

Saj veste kakšni smo moški. Je pa tako, da tisti, ki lajamo največ, grizemo pravzaprav najmanj. Kako koli. Tu je naš jagodni izbor, kjer najdete tudi kakšno slovensko dekle!

To je naših top 10 najbolj vročih Instagram profilov, ki jih spremljamo kot pravi moški!

Andi Bagus

Ena najbolj vročih znamk kopalk ta hip, ki večino svoje marketinške strategije stavi na vplivneže in tako za svoj objave izbira neverjetno lepa dekleta. Moški del ekipe je prvič zares navdušen nad kopalkami!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDI BAGUS (@andi_bagus)

Morning Run Official

Vas pogled na športnico navduši. Na fitnesu pogledujete čez ramo in radi opazujete dekleta pri vadbi. Potem ste na popolnoma pravem naslovu. Vsako jutro vas preseneti nova estetska fotografija športnice. Takšna za v okvir. Vsekakor lep začetek dneva!

Summer Swim

Kot pove samo ime IG kanala so v fokusu lepa ženska dekleta v minimilaističnih bikinkah. Bistvo je kakopak estetika in zvrhana mera okusa. In tako nam je najboj všeč!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S O M M Ξ R . S W I M (@sommer.swim)

The naked tiger

Punce velikokrat bolj gole kot oblečene. A vseeno ujete v objektiv kamere na način, da je do njih vse skupaj izjemno spoštljivo. Račun, ki vam polepša deževen dan! Za vse estete! Kakopak!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE NAKED TIGER (@thenakedtiger)

Tjaša Skubic

Slovenka in tista, ki ima izjemno število sledilcev. Tudi zato, ker je ples na drogu pripeljala na zelo visok novo. V kolikor radi pogledate umestno drsanje, gimastiko ali enostavno lepoto telesa v gibu boste prav pri Tjaši našli fuzija naštetega. Tjaša večinoma objavlja minutne video posnetke delov svojih nastopov in je pri tem zelo redna. Super kanal!

Christopher Von Stainbach

Akt fotografija je umetnost in Chrisofer je umetnik trenutka. Tudi zato smo z veseljem povšečkali njegove objave!

Brooke Olimpieri

Fotografinja in ustvarjalka, ki izjemno rada portretira svoje motive na precej divji in organski način. Všeč nam je predsvem njena sposobnost, da ujame pravi trenutek. Trenutek presežka situacije.

Equilibrismes

Komentar ni potreben. Objave povedo več, kot 1000 besed! Lahko pa izdamo, da je fokus Josepha vsekakor ženska zadnjica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOSEP (@equilibrismes)

Antonio Djanikian

Ocenjujemo, da gre za enega največjih umetnikov ujetih teles na fotografskem filmu. Njegova največja odlika, pa ujeti trenutek, ki v vsaki ženski najde tisto nekaj več, oziorma tisto kar se skriva in je tako zelo privlačno. Popopolni estet, ki neskončno ljubi žensko telo. Ga občuduje na vsakem najde presežek. Pozo, trenutek, pogled ali gib. Antonio je enostavno noro dober akt fotograf!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj napoveduje Baba Vanga za leto 2021? To so napovedi “Nostradamusa z Balkana”!