10+ najboljših brezplačnih aplikacij za Android (2017), ki jih v tvojem telefonu še ni

Česa je več, aplikacij ali zvezd na nebu? V 2017 bi odgovor terjal že kar nekaj razmisleka in preštevanja, kajne? No, saj niso vse aplikacije super in oh in sploh, a dejstvo je, da jih je vedno več in da so vedno boljše oziroma vedno bolj uporabne. Uporabniki Androida, tole bo nekaj za vas. Naredili smo seznam desetih najboljših brezplačnih aplikacij za Android. Takšnih, ki jih zagotovo še ni v vašem pametnem telefonu.

1. Hurry

(Play Google)

Hurry bo namesto vas preštevala dneve, ure in minute do vaših najpomembnejših dogodkov. Če se vašemu urniku že počasi meša in se rado zgodi, da zamujate na pomemben sestanek, razgovor, rojstni dan žene in podobno, je Hurry nuja na vašem mobilniku.

2. Radiate

(Play Google)

Radi obiskujete poletne festivale po Evropi? Tako radi, da vam niti vaša družbe več ne uspe slediti ali pa sploh nobenega prijatelja ne zanimajo? Naj vas ne skrbi, Radiate vam pomaga spoznati tiste, ki se tega ali onega festivala nameravajo udeležiti, ter uredi srečanje med vami.

3. 1Weather

(Play Google)

Najboljša vremenska aplikacija za Android, ki vam prinaša najnatančnejšo napoved. Kaj bi brez nje, še posebej, če se odpravljate na družinski izlet ali pa samo polurni tek. Prek ‘My location’ boste lahko spremljali najbolj sveže vremenske razmere za kraj, v katerem ste.

4. Imgur in Giphy

(Play Google, Play Google)

Če imate radi smešne GIF-e, fotografije in podobne ‘štose’, sta Imgur in Giphy pravi aplikaciji za vas.

5. Hydro Coach

(Play Google)

Vsi se zavedamo, kako pomembno je pitje vode vsak dan, nekajkrat na dan. A zardi tega ali onega razloga radi na to pozabimo. Zato si naložimo Hydro Coach, aplikacijo, ki nam bo sporočala, koliko tekočine smo zaužili in koliko bi je še morali, ter vodila mesečno statistiko.

6. Quik

(Play Google)

Pri GoProju so razvili izjemno aplikacijo za urejanje kratkih filmčkov. S Quikom lahko naredite kolaž videoposnetkov na zelo preprost in hiter način ter jih okrasite s filtri ter posebnimi učinki.

7. Runtasty

(Play Google)
https://www.youtube.com/watch?v=KK_kwwSd2yE
Veliko je aplikacij, ki ponujajo recepte, a malo je takih, kot je Runtasty. Tu boste prek različnih filtrov lahko prišli do recepta povsem po vaši meri pa še zelo zdrava jed vas bo čakala na krožniku.

8. Tide

(Play Google)

Je vaše delo zelo stresno, polno negotovih sestankov, pritiskov ali frustrirajočih odnosov? Si znate vzeti čas zase, ko je mera polna? Če ne, je tu za vas aplikacija Tide, ki vam bo pomagala ‘stopiti na žogo’, kot se nogometaši radi izrazijo, in umiriti divji delovnik.

9. Wunderlist

(Play Google)

Če potrebujete osebnega asistenta oziroma nekoga, ki bo vaše naloge v prihajajočem tednu ali mesecu spretno uredil, je to prav gotovo aplikacija Wunderlist. Že če samo želite deliti nakupovalni seznam s svojim partnerjem, vam Wunderlist priskoči na pomoč.

10. Music Maker Jam

(Play Google)

Zakaj ne bi kar na vožnji z mestnim avtobusom ustvarjali glasbe? Postanite DJ ali skladatelj z Music Maker Jamom, ki vam ponuja paleto možnosti za skladanje novih uspešnic.

Dodatne Informacije

Več informacij:
techradar.com,

androidauthority.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Get Digital: Facebook platforma za digitalno izobraževanje na voljo tudi v Sloveniji