Koncert Luisa Fonsija v Zagrebu odpovedan

Zadnjič posodobljeno: :

26. novembra 2017 bi morali v prednovoletno in predbožično mrzlico zakorakatiz roko v roki z Luisom Fonsijem, trenutno najbolj znanem po uspešnici Despacito. Zaradi tehničnih razlogv je koncert v Zagrebu odpovedan.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Arena Zagreb

Organizator

Arena Zagreb

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 26,54 €

Kdo še ni slišal za Luisa Fonsija in njegovo uspešnico “Despacito”? Avtor te uspešnice, ki je na YouTubu z več kot 4 milijardami ogledov podrla rekorde vseh časov, prihaja v nam bližnjo Areno v Zagrebu. Nepozabni koncert boste lahko doživeli 26. novembra 2017. Skupaj z neverjetno dodelano scenografijo, plesalkami ter pirotehniko nam bo pričaral kar 2-urni spektakel latino glasbe. Luis Fonsi je znan kot zelo družaben človek, velikokrat pa nastopa tudi na otroških festivalih. Njegovi koncerti tako slovijo kot “otrokom prijazni”.

Pesem Despacito je podrla vse Youtube rekorde
Pesem Despacito je podrla vse rekorde na YouTubu.

Koncert v Zagrebu ne bo nobena izjema: nanj so toplo vabljeni tudi mlajši obiskovalci. Poleg odlične glasbe se obeta tudi scenografski spektakel, ki ga prevažajo s kar 10 vlačilci odrske opreme. Ne zamudite Luisa Fonsija ter seveda priložnosti, da v živo zaplešete ob energičnih ritmih “Despacita”. Del dobička bo Fonsi namenil sonarodnjakom iz Portorika, ki so letos doživeli hudo naravno katastrofo. Vstopnice za spektakel so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Koncert: Lola Marsh v Kinu Šiška

Dodatne Informacije

Več informacij:
zagrebarena.hr in luisfonsi.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020