10 navad, ki kažejo, da niste le navadna povprečna ženska

Zadnjič posodobljeno: :

Ste rojena dama? Ženska, ki je karizmatična, drugačna, z držo, slogom in taktom, kultivirana, informirana, spodobna – je ženska, ki se popolnoma razlikuje od drugih.

1. Prava dama ima ponosno držo. Raven hrbet in samozavestna drža sta lastnosti dostojanstva.

2. Prave dame se vedno odzovejo s “prosim” in ne s “kaj je”. Osnovna kultura je zelo pomembna.

3. Prave dame nikoli, ampak res nikoli, ne bodo prižgale cigarete na ulici (ali med vožnjo z eno roko skozi okno avtomobila). Če dama sploh kadi, je to rezervirano za sedenje in/ali neko sobo.

4. Prave dame so vedno spodobno usposobljene. Ne preveč “digitalizirane”, ne preveč navadne. Preprosto so videti lepo ob vseh priložnostih.

5. Prave dame se nikoli ne prepirajo. Vedo, da prepir ničesar ne reši in da v njem ni nič pozitivnega.

Ste rojena dama?

6. Prave dame nikoli ne prisegajo. Od prave dame ne boste nikoli slišali grde ali žaljive besede. To jim je pod častjo.

7. Prave dame si nikoli ne bodo dovolile biti v družbi nekulturnih moških ali žensk. Izogibajo se jim, ker takšnega vedenja ne podpirajo.

8. Prava dama je vedno čista, s čistimi lasmi in oblačili – in lepo diši. Ne pretirava, a vedno v pravi meri poskrbi zase.

9. Prave dame nimajo tetovaž na vidnih delih telesa. Zanje je to intimna stvar.

10. Prava dama ne nosi veliko ličil in nakita. Dostojna ličila in subtilni uhani, nekaj elegantnih prstanov in ogrlic, dajejo vtis nežne in graciozne ženske.

Prava dama se spoštuje, ne moleduje za ljubezen in ne trpi poniževanja moških. Vesela in zadovoljna je, ko je sama in ko je v paru.

Ali se strinjate?

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ko prvič srečate osebo, ji postavite le eno vprašanje in takoj boste vedeli, ali je pred vami pozitivna ali negativna oseba