fbpx

10 navdihujočih misli Tine Turner

Foto: Midjourney

Njen izjemen talent, trdna prepričanja in nepozabna glasbena zapuščina so navdih za številne. To so najbolj inspirativne misli, ki nam jih je zapustila Tina Turner.

Tina Turner, pevka, ki je svojo pot utirala v žanrih soula in rock ‘n’ rolla, je s svojimi uspešnicami, kot so “Proud Mary”, “What’s Love Got to Do With It”, “The Best” in “Private Dancer”, pustila neizbrisen pečat v glasbenem svetu. Kljub burnemu zasebnemu življenju je njena glasba, njen odrski nastop in neponovljiv videz presegli vse že napisane glasbene zgodbe.

Že pri 40. letih je postala ena najbolj prodajanih izvajalk vseh časov, njena karizma in vztrajnost pa sta bili zgled in navdih mnogim zvezdam, ki so se rodile v desetletjih zatem, kot so Beyoncé, Rihanna, Katy Perry in mnoge druge.

Tina Turner je s svojimi trdnimi stališči, glasom, ki je presegel meje žanrov, ter svojo izjemno kariero pustila trajen pečat v glasbeni industriji. Njena zapuščina je vredna spoštovanja. In njena glasba bo živela večno v naših srcih.

10 najbolj navdihujočih misli Tine Turner

1. “Verjamem, da se bo življenje odprlo, če boste samo vstali in šli.”

2. “Če sem s čim nezadovoljna, karkoli me moti, se tega znebim. Ugotovila sem, da ko sem svobodna, pride na plan moja resnična ustvarjalnost, moj resnični Jaz.”

3. “Izoblikovala sem se. Vedno sem želela biti boljša ženska, saj nisem bila izobražena. Ampak to so bile moje sanje – imeti izobrazbo.”

4. “Nisem imela nikogar, pravzaprav nobene podlage v življenju, zato sem morala iti svojo pot. Vedno, od začetka. Morala sem iti v svet in postati močna, odkriti svoje poslanstvo v življenju.”

5. “Moja največja lepotna skrivnost je, da sem zadovoljna sama s seboj. Ne uporabljam posebnih krem ali tretmajev – uporabljam vsega po malo. Napačno je misliti, da si to, kar daš nase. Verjamem, da je veliko tega, kako izgledaš, odvisno od tega, kako se počutiš v sebi in svojem življenju. Sreča je največja lepotna skrivnost.”

6. “Moja zapuščina je, da sem ostala na poti … od začetka do konca, ker sem verjela vase.”

7. “Ljudje mislijo, da je bilo moje življenje težko, jaz pa mislim, da je bilo vseeno čudovito potovanje. Starejši ko postajaš, bolj se zavedaš, da ni pomembno, kaj se zgodi, ampak, kako se s tem soočaš.”

8. “V vsakem trenutku imamo izbiro, tudi če se morda ne zdi tako.”

9. “Kariera me je odpeljala stran od doma, vedno sem bila zdoma, a samo sem si želela biti doma.”

10. “Nikoli nisem rekla: nimam tega in nimam onega. Rekla sem: tega še nimam, bom pa imela.”

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.