fbpx

10+ trikov zaradi katerih se bo zagotovo zaljubila vate

Dekleta so izjemno preprosta. Psihologija zaljubljenosti je izjemno preprosta. Če poznaš te trike se bo vate zaljubila prav vsaka!

Kako žensko pripraviš, da se zaljubi vate? Sliši se zapleteno kot sam hudič, a kot boš spoznal v nadaljevanju, ti ni treba postati strokovnjak za ljubezen, da osvojiš dekle svojih sanj. V resnici je povsem preprosto, skrivnost pa tiči v rečeh, ki jih zmore prav vsak.

Verjetno se je vsaj enkrat v življenju vprašal vsak moški, kako pripraviš žensko, da se zaljubi vate. Vendar si s tem ne belijo glave samo moški, ampak tudi znanost, ki je odkrila znanstveno potrjene načine, kako povečati možnost, da se nekdo zaljubi v nas.

Preprosti psihološki triki zaradi katerih se bo zagotovo zaljubila vate!

1. Skupaj počnita kaj vznemirljivega – Vznemirljivi dogodki namreč ustvarijo pozitivne občutke, ki so sicer rezultat same aktivnosti, a ljudje vzroke zanje najdemo v nasprotnem spolu. Ja, pri toliko ‘kablih’ v nas ni čudno, da se je nekje moralo nekaj zašuštrati.

2. Omislite si psa – Če ima moški psa, ima tudi več šans pri dekletu. Lastništvo psa se namreč prevaja v sposobnost moškega, da zna poskrbeti zase, za življenje na sploh in da je pripravljen na zvezo. Obenem ženske smatrajo, da so ti moški bolj sproščeni, laže dostopni in bolj veseli. Po raziskavah sodeč pes namreč naredi večji vtis kot obleka. Ne obleka torej, pes naredi človeka.

via GIPHY

3. Lepo stanovanje – Moški, ki živijo v urejenem stanovanju imajo pri ženskah veliko več možnosti. Če torej iščete ljubezen preko spleta, poskrbite, da so vaše fotografije postavljena v okolje, ki daje občutek, da živite v tip-top domu. V dobi kapitalizma je očitno res pametno igrati na materialistično note tudi s psihološkega vidika, saj ta ustvarja občutek varnosti.

via GIPHY

4. Igranje inštrumenta – Pozabite na preživetje najmočnejšega, če želite ‘preživeti’ v ljubezni, igrajte inštrument. Študija je namreč pokazala, da imajo fantje, ki igrajo ali celo samo prenašajo naokoli inštrument, precej večjo šanso, da jim bo dekle zaupalo svojo telefonsko številko.

via GIPHY

5. Brada ali ne brada, to je zdaj vprašanje – Tudi ta zgodba ima že dolgo brado, a vendar velja osvežiti znanje. Zares dolge brade niso magnet in če se vam morda zdi, da je zmagoviti obraz – sveže obrit obraz, se motite, saj je najbolj privlačen tisti, ki jo ima ravno prav. Ne premalo in ne preveč. Po drugi strani brada simbolizira moškost. Daljša kot je, bolj možat si v očeh ženske, hkrati pa sugerira večji starševski čut.

6. Hitrost hoje – Moški generalno hodijo hitreje kot ženske. A ko ima moški ljubezenski interes v njej, svoj tempo upočasni, čeravno se tempo srca tedaj dvigne kot bi korak pospešil in ne upočasnil. Zanimivo je namreč da moški ‘drvi’ svoj ritem, če ga ženska ne privlači v seksualnem smislu. Zato dekleta, iz hitrosti hoje se da razbrati ali ste njegova simpatija ali ne, ali imate pri njem možnost ali ne.

7. Nasmeh nas nič ne stane – Nasmeh je najboljši make-up. In čeprav večina moških make-upa ne nosi, tudi njim prav pride, saj lahko ‘zakrije’ celo neprivlačnost, ki bi brez njega kar bolščala iz vašega obraza.

8. Rdečo, ki te ljubim rdečo – Podobno kot biki smo tudi moški ‘šibki’, ko pride do rdeče barve. Seveda gre kot pri bikoborbah samo za igro, kjer pa vlogo matadorja igra ženska. Rdeča velja za barvo s katero ženske ‘lovijo’ potencialne kandidate za ‘bližnje srečanje Homo sapiens vrste’.

Če česa na svetu ne manjka je to nasvetov o ljubezni. O tem, kje in kako najti sorodno dušo, kaj storiti, da vas bodo ljudje vzljubili, kako zgraditi in vzdrževati razmerje, ipd. Seveda nikoli ne škodi če ste dobri po srcu, če spoštujete sočloveka, oddajate pozitivno energijo, ste velikodušni in dober poslušalec. A to so lastnosti, ki so na površju, medtem ko se pod njimi skriva še mnogo drugih dejavnikov, ki lahko poteptajo vse logične razloge, zaradi katerih bi vas imel nekdo rad in jih potunkajo na videz brez pravega razloga.

Toda ljubezen je samosvoja, trmasta in si ne pusti ukazovati, zato ubira svojo pot, kar se lepo vidi na naslednjih primerih, kjer se psihologija še enkrat več izkaže kot sila izmuzljiva kategorija. Lahko še tako laskate dekletu, a če ste izbrali napačno barvo majice, so lepe besede bolj kot ne jalovi poskusi. Žal. Zato preden greste naslednjič v akcijo, imejte v glavi naslednje stvari, ki bodo povečale možnost uspeha.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.