fbpx

10 znakov, ki jasno kažejo, ali vajina ljubezen ima prihodnost

Foto: Envato

Pazite na teh 10 znakov, ki dokazujejo, da je vajin odnos površen! Kakšna je vajina čustvena povezanost? Je to vaše varno zavetje, kraj, kjer se počutite lepo, zaščiteno, ljubljeno? Ali pa je to le nekaj, kar je videti kot razmerje, a vas v resnici ne izpolnjuje?

Samo zato, ker ste z nekom v ljubezenskem razmerju, še ne pomeni, da je vaša ljubezen iskrena in resnična in da bo lahko premagala vse skušnjave in težave.

V kakovostnem odnosu se ne pojavljajo spodaj navedeni znaki, ker v njem vladajo vrednote, med njimi predvsem zaupanje in spoštovanje!

Preberite 10 znakov, ki najprej kažejo, da je vaš odnos površen in da nima prihodnosti.

1. Pomanjkanje komunikacije

Površni odnosi nimajo čustvene intimnosti, to je verjetno najpomembnejši pokazatelj, da je vaš odnos z drugo osebo plitek. Če ne govorite o svojih občutkih, iščete podporo pri nekom drugem in nista tam drug za drugega, ko preživlja eden ali drugi težke čase, potem vaš odnos nima prihodnosti.

via GIPHY

2. Ne skrbite za potrebe svojega partnerja

Če vas ne skrbi, ali se vaš partner počuti dobro, in ste skupaj le zaradi družinskih ali družbenih norm, potem nimate dovolj globokega odnosa, da bi zgradili temelje zaupanja in podpore, ki sta nujni za nekaj dolgoročnega.

3. Ne govorite o prihodnosti

Če ne načrtujete vajinega življenja, ne pričakujete, da bosta skupaj tako dolgo, da bi bilo vredno načrtovanja, to ni to. Ali sploh veste, kaj si želi vaš partner v življenju? Takšen odnos ni predan partnerski odnos in ne bo trajal.

via GIPHY

4. Daleč od oči, daleč od srca

Prava ljubezen in prijateljstvo v odnosu sta pokazatelja ali je pred vama prihodnost ali ne. Ali razmišljate o osebi s katero ste čustveno povezani, o tem kaj počne, ko ste ločeni? Če si ne vzamete niti sekunde, da bi pomislili nanjo, ko nista skupaj, je to eden najbolj očitnih znakov površnega odnosa.

5. Pomanjkanje skupnih vrednot

Če so vaši pogovori osredotočeni le na splošne teme in ne veste, kaj ta oseba ceni, kakšen je njen sistem vrednot, prepričanj, stremljenj, česa se boji, to ni znak, da bi ljubezen trajala.

6. Trivialni argumenti

V vsakem uspešnem razmerju morata biti dajanje in prejemanje. Odnosi, v katerih se nenehno prepirate zaradi neumnosti ali nezrelih tem, pomenijo, da se premalo trudite in to ni to, kar pomeni dober odnos.

via GIPHY

7. Laži in prevare

Če nekoga ljubite in cenite njegovo prisotnost v vašem življenju, mu ne boste lagali ali ga prevarali. Osnova zdravega odnosa je poštenost.

8. Gre le za spolnost

Nič ni narobe s spolnimi odnosi med dvema partnerjema – to je zdrav način za zadovoljitev vašega libida, vendar ne mislite, da je odnos, ki temelji izključno na spolnosti, večen. Intimnost je veliko več kot spolni odnos.

via GIPHY

9. Skupaj ste zaradi drugih

Če ste z nekom samo zaradi pričakovanj družbe, okolja, družbenih omrežij, to zagotovo ni zveza, ki lahko preživi na dolgi rok.

10. Mislite na druge osebe

Če fantazirate o nekom drugem ali hrepenite po njem, medtem ko ste v razmerju, to pomeni, da v trenutni zvezi niste srečni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!