fbpx

Odštevajmo dneve do novega leta v teh prazničnih oblekah

Trendi novoletnih oblek

Foto: Zara

Čeprav morda tudi letošnji božično-novoletni prazniki ne bodo takšni, kakršnih smo vajeni v preteklosti, pa to ne pomeni, da ne morejo biti čarobni in nepozabni. Zato se za praznični čas uredite in naredite nekaj zase. Sestavili smo seznam idej, ki se popolnoma skladajo s prazničnim vzdušjem sezone.

Novoletna obleka je popolno večerno oblačilo, še posebej v kombinaciji z bogatim nakitom, ki bodo prazničnemu vzdušju dali eterični retro občutek. Letos prevladujajo praznične obleke v modrih odtenkih, v beli barvi, barvi smetane in šampanjca, kraljujejo pa bodo tudi črna, grafitna, zlata in kovinska barva.

Letošnji trendi prazničnih oblek so raznovrstni – od majhne črne obleke, do zlatih in srebrnih srajc ter do oblek z odprtim hrbtom. Zato ne glede na to, ali boste praznike preživele na zabavi ali zasebnem druženju, vedno pomislite, kam greste in se primerno oblecite tej priložnosti.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!