fbpx

Božični filmi 2021: filmi, ki jih te božične praznike ne smete zamuditi

Foto: imdb

Božični in novoletni prazniki za marsikoga predstavljajo najlepše obdobje v letu. Ali že komaj čakate na odpiranje daril v krogu najbližjih, okraševanje božičnega drevesa in maratone božičnih filmov? Potem imamo dobre novice - glede filmov letos prav gotovo ne boste razočarani. Sledi 8 božičnih filmov 2021, ki se jih definitivno splača ogledati.

To so najboljši božični filmi leta 2021!

1. Father Christmas is back

Netflixova komedija Father Christmas is back pripoveduje zgodbo štirih sester, ki se božične praznike odločijo preživeti skupaj v dvorcu v Yorkshiru. Tam pa jih preseneti obisk očeta, ki razkrije skrivnost, ki je pred dolgimi leti razdrla njihovo družino.
Igralski zasedbo sestavljajo Elizabeth Hurley, John Cleese in Kelsey Grammer.

2. Love hard

Love Hard je romantična komedija o ženski, ki potuje na drugi konec države, da bi spoznala fanta, ki ga je za božič spoznala na spletu. Toda ob prihodu je hitro razočarana: izkaže se namreč, da je nasedla internetni prevari. Prevarant ji nato obljubi, da ji bo pomagal najti pravo ljubezen, ampak le, če se najprej pretvarja, da je njegovo dekle. V glavnih vlogah nastopajo Nina Dobrev, Darren Barnet, Jimmy O. Yang in Harry Shum Jr. Film si lahko ogledate na Netflixu.

3. A boy called Christmas

Netflixov fantazijski božični film A boy called Christmas temelji na istoimenski otroški knjigi Matta Haiga in pripoveduje zgodbo o Božičkovi mladosti. Začne se, ko se deček Nikolas odpravi na snežno pustolovščino v iskanju svojega očeta.
Igralsko zasedbo sestavljajo Henry Lawfull, Maggie Smith, Kristen Wiig, Michiel Huisman in Sally Hawkins.

4. The Claus family

V nizozemskem filmu, ki je na voljo tudi z angleško sinhronizacijo, lahko uživa vsa družina. Film pripoveduje zgodbo mladega fanta Julesa, ki ugotovi, da je njegov dedek Božiček. Jules praznike sovraži, vendar pa je zaradi dedkove bolezni postane edino upanje, da bo božič potekal tako, kot je treba.
The Claus family si lahko ogledate na Netflixu.

5. Princess switch 3

Prihaja tretji del filmske franšize Princess Switch, v katerem bomo v glavni vlogi zopet lahko občudovali Vanesso Hudgens. Tokrat se bo pojavila v kar treh vlogah, njen cilj pa bo najti ukraden artefakt. Film obljublja romantiko in solze smeha, ogledate pa si ga lahko na Netflixu.

6. Single all the way

Single all the way je klasična romantična komedija, opisuje pa zgodbe posameznikov, ki se osramočeni zaradi svojega samskega stanu pretvarjajo, da so v zvezi. Ker ne more več prenašati vprašanj družine, kdaj si bo končno nekoga našel, Peter prepriča prijatelja Nicka, da se pred njimi pretvarja, da je njegov partner.
V glavnih vlogah igrajo Michael Urie, Philemon Chambers in Kathy Najimy, film pa na Netflixu izide 2. decembra. Smeh je zagotovljen!

7. A castle for Christmas

A castle for Christmas je Netflixova romantična komedija, ki se začne, ko se slavna avtorica Sophie Brown (Brooke Shields) v želji, da bi se izognila škandalu, odpravi na Škotsko. Tam se odloči, da si bo kupila grad, vendar lastnik ni prepričan, ali si želi svoj preljubi dvorec prodati tujki. Pri iskanju kompromisa Sophia in vojvoda najdeta iskrico, ki je nista pričakovala.

8. A Christmas Proposal

Zgodba filma A christmas proposal opisuje kuharico, ki sanja o ustanovitvi lastnega podjetja, ki bi s tovornjaki dostavljalo hrano. Nenavadni, še bolj pa zabavni dogodki jo privedejo do tega, da se z odvetnikom dogovori, da se bo pred njegovo družino pretvarjala, da je njegovo dekle, saj jih bosta le tako lahko prepričala, da družinsko podjetje zaupajo njemu.
V filmu nastopajo Adam Rodriguez, Jessica Camacho, Claudia Ferri in Jaime M. Callica, ogledate pa si ga lahko na Amazonu.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!