fbpx

100 supov na Ljubljanici za čisto reko 2019: “plavajoča” čistilna akcija

Okoljevarstvena akcija 100 supov na Ljubljanici 2019 bo že tretje leto z reke očistila smeti! Gre namreč za okoljevarstveno druženje suparjev iz cele Slovenije, ki jim ni vseeno za onesnažene vode.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Park Špica, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Prijava je obvezna.

Namen že 3. tradicionalnega rekreativno-okoljevarstvenega projekta 100 supov na Ljubljanici 2019 ekipe Bananaway, je promocija rekreacije, zdravega načina življenja in skrbi za okolje. Cilj akcije je ljudi spodbuditi k razmisleku o prekomerni proizvodnji smeti in aktiviracija suparjev, da med rekreacijo poberejo opažene smeti iz vode in tako spotoma naredijo še kaj dobrega za naravo! Simbolično čiščenje nabrežja Ljubljanice je tudi povabilo suparjem, da se pridružijo podobnim akcijam na drugih lokacijah po Sloveniji.

Po supanju z namenom bo Špica udeležence akcije pričakala z brezplačno osvežilno pijačo, ob kateri se bo druženje nadaljevalo ob glasbenem izboru ekipe Radia Antena, ki bo akcijo v programu spremljal tudi z živimi javljanji iz mobilnega studia.

Dodatne Informacije

Več informacij:
bananaway.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!