fbpx

12 neklišejskih all-inclusive resortov, ki vas bodo očarali

All-inclusive počitnice so za marsikoga klišejske in predvidljive. Čeprav ne manjka rajskih plaž in na koncu počitnic ni treba misliti na račun, nekateri ne izkusijo najbolj osebnega doživetja in ne začutijo države, ki so jo obiskali. Na srečo še vedno obstaja nekaj all-inclusive resortov, ki ponujajo najbolj neverjetne počitniške izkušnje. Poglejte si 12 neklišejskih all-inclusive resortov, ki vas bodo očarali.

Tukaj najdete 12 neklišejskih all-inclusive resortov, ki vas bodo očarali.

Travaasa Hana, Havaji


All-inclusive resort na Havajih vas bo na noč stal okoli 930 evrov na noč, boste pa pri tem dobili še za 150 evrov kredita na dan, ki ga boste lahko porabili v široki ponudbi dogodivščin in izkušenj.

Longitude 131, Avstralija

View this post on Instagram

HOT • CONTENDER Best pool view in Australia 🔝

A post shared by @longitude131 (@longitude131) on


Če želite izkusiti Uluru v pravem razkošju, potem je Longitude 131 idealna izbira. Locirani boste ob vznožju gore, kar pomeni popoln razgled in priložnost za romantično večerjo z najboljšim razgledom. A seveda ni poceni, za noč boste na osebo odšteli okoli 1000 evrov.

Cloud Camp, Clayoquot Wilderness Resort, Kanada


Clayoquot Wilderness Resort spada med najboljše all-inclusive resorte na svetu, zdaj pa ponuja tudi možnost, da spite med oblaki. Za eno noč se lahko s helikopterjem odpravite visoko v gore v Cloud Camp, od koder lahko gledate na sam resort. Noč v resortu vas bo stala okoli 1000 evrov, obisk Cloud Campa pa se dodatno doplača.

The Body Holiday, Sveta Lucija


Ena izmed najboljših lastnost all-inclusive resortov je gotovo ta, da lahko jeste in pijete, kar in kadarkoli hočete. A če je vaše potovanje bolj osredotočeno na zdravje kot užitek, potem morda razmislite o počitnicah v The Body Holiday na Sveti Luciji. V ceno so vključene  vse fitnes in velneške dejavnosti, kar pomeni, da se boste s potovanja vrnili naravnost čudoviti.

Soneva Kiri, Tajska


Če bi all-inclusive radi izkusili na Tajskem, potem pojdite v Sonevo Kiri. Čakajo vas neverjetne plaže, okusna hrana in nenavadne stvari, ki delajo ta resort tako poseben. Kaj pravite na kosilo v zasebnem kotičku na drevesu in natakarje, ki se prebijajo skozi džunglo, da vam prinesejo hrano?

Blackberry Farm, Tennessee, ZDA


Blackberry Farm zagotovo ni običajen all-inclusive resort. Za začetek tukaj ne boste našli dolge bele peščene plaže. Ta idilična kmetija v Tennesseeju je skrit dragulj, in če iščete nenavadno alternativo, pri kateri je poudarek na hrani in na podeželju, ste jo našli.

Ikos Oceania, Grčija


Tako kot večina all-inclusive resortov po grških otokih je tudi Icos Oceania nekje med klišejskim all-inclusive resortom in razkošno različico. Prav tako ne gre za tako drago izbiro, za eno noč boste namreč odšteli okoli 280 evrov na noč.

Hotel Schwarzenstein, Lutago, Italija


Hotel Schwarzenstein ponuja namestitev, ki vključuje vse oboke in brezalkoholne pijače, pa tudi malo več svobode kot veliko hotelov na tem območju.

Dunton Hot Springs, Kolorado, ZDA


Dunton Hot Spring je neverjeten. Zapuščeno mesto duhov v Koloradu je z luksuznim letoviščem dobilo novo življenje, in prepričani smo, da nikoli ne boste želeli oditi. Majhne koče so čudovite, pijete pa lahko v baru, v katerem sta pila tudi Butch Cassidy in Sundance Kid. Resort je v vseh sezonah videti osupljivo. Je idealna točka za vse, ki želijo kaj več od ležanja na plaži.

Cocobay, Antigua


Vse v Cocobayu je idilično, od belih peščenih plaž do zasebnih bungalovov, nekateri imajo celo bazene za poležavanje. Resort, namenjen samo odraslim, je majhen, prijazen in neverjetno romantičen. Za bungalov boste na noč odšteli med 450 in 560 evri.

Fogo Island Inn, Nova Fundlandija in Labrador, Kanada


Najvzhodnješa provinca Kanade se morda zdi nekoliko nenavadna za all-inclusive resort, a Fogo Island Inn je edinstven. Resort se posveča umetnosti in ustvarjalnosti, za vsak dan pa je na voljo resnično veliko odličnih dejavnosti, kar po navadi tudi pritegne največ obiskovalcev. Zjutraj lahko kvačkate, popoldan pa ste že lahko ladji in raziskujete Iceberg Alley. Seveda takšno razkošje ni poceni. Za čarobno bivanje v resortu boste odšteli okoli 1200 evrov na noč.

Ozen by Atmosphere at Maadhoo, Maldivi


Seznam ne bi bil popoln brez osupljivega letovišča na Maldivih z vilami nad vodo. Ozen by Atmosphere at Maadhoo ponuja pakete “uživaškega vzdušja”, kar pomeni, da ne boste plačali niti centa po tem, ko prispete, pa tudi če obedujete v podvodni restavraciji, uživate v vrhunskih pijačah ali pa v vodnih športih. Smo omenili, da dobite svojega butlerja?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!