fbpx

Hitch Hotel: prva raztegljiva počitniška prikolica brez koles na svetu

Hitch Hotel

Hoteli, letovišča, penzioni in apartmaji so iz dneva v dan bolj zasedeni, še posebno ko se približujemo vrhuncu turistične sezone. A tudi za ta problem obstaja rešitev. 'Dodatek' Hitch Hotel bo namreč vaš avtomobil spremenil v neke vrste mini počitniško prikolico.

Hitch Hotel je prva raztegljiva počitniška prikolica brez koles na svetu. To pomeni, da je ne bo treba ‘vleči’ za seboj in tako ne boste odvisni od vseh dodatnih cestno-prometnih pravil, ki zadevajo vleko počitniške prikolice. Med potovanjem, ko je prikolica zaprta, lahko Hitch Hotel uporabljamo za hrambo tovora, saj imamo na voljo za 1,7 kubičnega metra prostornine, kar je dovolj za tri kolesa. Konstrukcija je vodotesna, tako da ne boste nikoli v skrbeh, ali bodo vaše stvari suhe prispele na cilj.

Prikolico Hitch Hotel lahko raztegnemo do dolžine 2,1 metra, in ko je popolnoma raztegnjena, ponuja 3,8 kubičnega metra prostora. S tem spremenimo prikolico v prijetno zavetje, ki ima dovolj prostora za tri osebe. Nameščene ima tudi ‘noge’, ki jih namestimo ob raztezanju, da povečamo stabilnost. Prikolica je narejena iz  aluminija T6 in iz lahkih steklenih vlaken, lahko pa jo pritrdimo na skoraj vsak avtomobil. Prikolica bo na voljo v več velikostih in jo bo mogoče prevažati tudi na manjših mestnih avtomobilih. Ko jo odstranimo z avtomobila, ima prikolica vgrajena majhna kolesa, da jo bomo lažje postavili v garažni kot.

Hitch Hotel
Hitch Hotel

V tem trenutku klasična prikolica Hitch Hotel ponuja strešni zračnik, dve okni, USB-izhod in vtičnico za 12 V. V prihodnje bo na voljo še večja izbira notranjih svetil in celo klimatska naprava. Prikolico Hitch Hotel si lahko omislite prek platforme Kickstarter, kjer je zanjo treba odšteti 3.499 ameriških dolarjev. Z ‘izumom’ Hitch Hotela bo zdaj tudi kampiranje dobilo popolnoma nov smisel.

Galerija slik: Hitch Hotel

Dodatne Informacije

Več informacij:
hitchhotel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!