fbpx

13. Mednarodni strokovni sejmi okusov 2019

Ljubitelji kulinarike, gostinci, hotelirji, podjetniki z vsega sveta zagotovo vedo, da se bodo januarja odvijali 13. Mednarodni sejmi okusov 2019. Kot vsako leto se bodo tudi letos predstavila domača in tuja podjetja, ki bodo razkazala nove tehnološke inovacije, se predstavila potencialnim kupcem in pridobila nova znanja. Poleg bogatega razstavnega programa boste na sejmu lahko pridobili tudi nova znanja na delavnicah, pokazali že osvojena znanja na tekmovanjih in, predvsem, začutili nove sveže okuse.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Ni podatka.

13. Mednarodni strokovni sejmi okusov 2019 vsako leto na enem mestu zbere okoli 15.000 obiskovalcev. Tudi število domačih in tujih podjetij, ki se predstavijo na sejmu ni majhno – vsako leto na njem sodeluje okrog 500 razstavljavcev iz več kot 20 držav. Sejem jim nudi mednarodno poslovno priložnost v prostoru, ki jih geostrateško pokrivajo – tržišča Slovenije, Italije, Nemčije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, držav bivše Jugoslavije in druga potencialna tržišča.

Mednarodni strokovni sejmi okusov vsako leto združijo razstavljavce, ki v sklopu svojih razstavnih programov predstavljajo množico tehnoloških in drugih novosti, v sklopu izobraževalnih delavnic obilo praktičnega pridobivanja znanj, v sklopu degustacij pa nove okuse.

Tako bo tudi letos program bogat – lahko boste okušali sladoled, slaščice, pekovske izdelke, kavo, čaj, napitke, vino, slow in fast food in drugo. Ogledali si boste opremo in stroje za hotele, gostinske objekte, emabalažo, nujno opremo, delovanje managementa in komunikacije ter ostale dejavnosti. Več o razstavnem programu na njihovi spletni strani. Tudi letos boste najbolj tekmovalni lahko pomerili moči v pripravi pice, sladoleda, koktejlov, kave itd.

Dodatne Informacije

Več informacij:
gast.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!