13 zlobnih mačk, ki kujejo zaroto proti svojim lastnikom

Mački, ki kujejo zaroto

Mačke obvladujejo splet, o tem ni nobenega dvoma. A kdaj ste si nazadnje pogledali kakšno konkretno mačjo fotogalerijo? Od tedaj je že kar nekaj časa, kajne? Saj ne, da hočemo priliti olja na ogenj tej spletni obsesiji, a za vas imamo pripravljeno prav posebno zbirko teh domačih živali, ki ne naklepajo nič dobrega. Predstavljamo vam namreč 13 mačk, ki si jih ne želite doma, saj imamo občutek, da bi vas umorile med spanjem. Pa sladke sanje!

Mačke so po eni strani nadvse prijazna bitja, a istočasno izjemno skrivnostna in pretkana. Nekatere imajo tako v ozadju povsem drugačen namen, kot je smukanje okoli lastnika ali celodnevno potepanje.

PREBERITE ŠE: Žlica za selfie – nov bizaren izum s planeta selfijev

To zagotovo velja za naslednjih 13 mačk, ki jih boste spoznali v fotogaleriji, saj te, sodeč po zlobnem izrazu na obrazu, kujejo zaroto proti svojim lastnikom. Če bi obstajal seznam najbolj iskanih in okrutnih mačk na svetu, bi ta trinajsterica na njej gotovo visoko kotirala. Zatorej, če katero izmed teh kdaj srečate in če cenite življenje, bežite, kolikor vas nesejo noge!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!