Modni dodatki s katerimi bomo jeseni popestrili garderobo

Jesenski modni dodatki

Ko se na ceste počasi začno usipati rumenkasto rjavi listi in ko je zrak čedalje bolj mrzel, je čas, da privlečemo na plan prehodne plašče, malo toplejše čevlje, šale in rokavice. Jesen je prispela in z njo pester nabor modnih dodatkov s katerimi si lahko popestrimo garderobo. In kaj je v modi tokrat?

Šali, rokavice in rute

Za piko na i vašemu videzu…
Za piko na i vašemu videzu…

Šali, rokavice in rute bodo glavni akterji jesenske modne pravljice – rokavice naj segajo do komolcev, sploh če bodo rokavi vaše srajce krajši. Rute in šale smo letos opazili na vseh modnih revijah, saj so se vrnili v velikem slogu – dolgi in ženstveni bodo še podaljševali subtilno žensko silhueto.

Torbice

Štirioglata torbica je jesenski must have!
Štirioglata torbica je jesenski must have!

Stara klasika se križa z novimi smernicami. Pogumne barve, še pogumnejši vzorci – vse to je osrednja tema letošnje jeseni, ko govorimo o torbicah. Je pa jasna njena oblika: torbica – na kvadrat!

Škornji

Višji ko bodo, bolje bo! To jesen so v modi visoki ženski škornji, ki dajejo že vtis hlač – meja med škornjem in hlačami je zabrisana. Korajža velja!

PREBERITE ŠE: Sperry x Rains: nepremočljivi čevlji za dež, ki to jesen ne smejo manjkati v tvoji garderobi

Nakit

Broške so to jesen spet v modi!
Broške so to jesen spet v modi!

Pojdite na obisk k svoji mami oziroma babici ter jo povprašajte po starinskih broškah – te so namreč letošnji jesenski modni hit! Velike, svetleče in ženstvene naj krasijo sredino ovratnika srajce (še bolje, če je ta moška!) ali pa naj sijejo kar na ovratniku vašega suknjiča.

Pokrivalo

Jesensko pokrivalo naj zaokroži naš videz
Jesensko pokrivalo naj zaokroži naš videz

Za ogromna pokrivala mehkih krajcev se zdi, kot da bi se naši sončniki odločili podaljšati sezono za en letni čas in da so v rahli preobrazbi (temne barve – črna, rjava) vstopili v jesensko modno pravljico.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 8 najbolj zaželenih torbic za to jesen