GoPro: Brezžična akcijska kamera GoPro Hero+ Wi-Fi po skoraj akcijski ceni

GoPro Hero+ Wi-Fi

Kamere GoPro so pojem akcijskih kamer in izbira številka ena med adrenalinskimi odvisniki, športniki, avanturisti in uporabniki dronov. Svojo kakovost so izpričale v tisoč in eni situaciji, žal pa si jih številni do zdaj niso mogli privoščiti. A potem ko je GoPro izdelal kamere za vse razmere, želi zdaj ponuditi tudi kamere za vsak žep. Zato je pripravil nov izjemno kakovosten in vsestranski vstopni model, kamero GoPro Hero+ Wi-Fi, ki se cenovno stiska med osnovni model Hero+ in model Hero+ LCD.

Konkurenca je tudi pri akcijskih kamerah postala izjemno zgoščena. GoPro, ki je pojem akcijskih kamer, ta primat sicer ohranja, a ker so mu nizkocenovni ponudniki začeli močno nažirati delež, je začel izdelovati visokokakovostne kamere tudi za tiste z bolj plitvimi žepi. Nov takšen primer je najnovejši model GoPro Hero+ Wi-Fi, ki omogoča brezžično povezovanje prek Wi-Fi in Bluetootha, kar si je izposodil pri dražjih modelih, medtem pa je za ceno žrtvoval ”nepotreben” LCD-zaslon. Tudi zato je cena v sendviču med omenjenima modeloma. Zanjo je tako treba v ZDA odšteti 199,99 ameriškega dolarja oziroma 178 evrov, tudi v Evropi, kamor prihaja kmalu, pa naj bi se cena gibala tu nekje.

PREBERITE ŠE: Akcijska kamera GoPro Hero+ LCD – zaslon na dotik in skoraj akcijska cena


Kamkorder GoPro Hero+ Wi-Fi ponuja snemanje v polni ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk s frekvenco (do) 60 sličic na sekundo (fps), medtem ko sliko zajema s tipalom z 8 MP. Kot vse preostale goprojevke je odporen proti padcem, do živega pa mu ne pride niti voda.

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.gopro.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Odyssey G7: ukrivljeni monitor za igračarje