fbpx

15 najbolj seksi filmov, ki si jih poglej skupaj s svojim fantom

Ko govorimo o najbolj vročih filmih, to še nujno ne pomeni, da so polni spolnosti. Po drugi strani pa imajo vedno vsaj en res, res vroč prizor. Obstaja jih neskončno veliko, a katere je res vredno pogledati? Izkopali smo nekaj vročih filmov, ki niso nujno takšni, kot jih pričakujete.

Ne, to niso filmi za odrasle (čeprav so zelo vroči in mlajši od 18 jih seveda ne bi smeli gledati) – to je nadvse seksi kinematografija! Uživali boste!

Izvirni greh (Original Sin, 2001)

Moč, strast, nežnost, ljubezen, dvom, strah, bes, upanje … Film se dotakne vseh človeških čustev in občutij. Čudovita zgodba nam bo gotovo povrnila vero v ljubezen, ki omami dušo in razum.

Njen ljubimec (Belle du seigneur, 2012)


Uspešen judovski diplomat sreča šarmantno mladenko in postane obseden z njo. Zares lep film ponudi mogočno scenografijo ter odlično kostumografijo in videti je, da je v tem filmu vse popolno.

Vročica (Sliver, 1993)


Ko se Carly preseli v novo stanovanje, postane žrtev čudnih okoliščin. To ji seveda ne prepreči, da se ne bi zapletla v afero z Zekom, čednim lastnikom stanovanjske zgradbe. Tako prvovrstna zgodba in zapleti kot tudi briljantni igralci poskrbijo, da je film čisti užitek.

Strah (Fear, 1996)


Nicole, mlado in neizkušeno dekle, spozna čednega, šarmantnega fanta Davida. Ker Nicole zaslepijo čustva, se ne zaveda in ne vidi, da se Davidova ljubezen spreminja v obsesijo. Fascinanten in intriganten film nas drži v napetosti vse do konca.

He Loves Me… He Loves Me Not (À la folie… pas du tout, 2002)


Film pripoveduje zgodbo o Angelique, mladi študentki, ki se brezupno zaljubi v poročenega moškega. Njene paranoične fantazije in nezdrava domišljija privedeta do preobratov in zapletov, ki jih je gotovo vredno videti.

Klavir (The Piano, 1993)


Ado, nemo žensko, ki živi s hčerko in klavirjem, zaradi dogovorjene poroke pošljejo v oddaljeno deželo. Kmalu se izkaže, da njen novi mož ni tak, kot bi si želela. Njen ljubljeni klavir proda sosedu Georgu, Ada pa mora v prizadevanju, da ji klavir vrne, Georga naučiti igranja na klavir. Učne ure klavirja pa kmalu vodijo v brezno strasti.

V objemu s tujcem (Never Talk to Strangers, 1995)


Sarah je uspešna psihologinja in njena kariera je trenutno bolj zanimiva kot pa njeno osamljeno osebno življenje. O čustvih in strasteh drugih ve vse, a na žalost sama svojih ni sposobna nadzirati. Njeno mirno in preprosto življenje se spremeni, ko vanj vstopi skrivnosten tujec.

Big Love (2012)


Emily je 16-letna punca, ki spozna simpatičnega in samozavestnega moškega. Vanj se zaljubi in se odloči, da se bo preselila skupaj z njim. A njuna idilična ljubezen se kmalu spremeni v nasilno, smrtno strast.

Nezvesta (Unfaithful, 2002)


Connie je običajna Newyorčanka, ki živi srečno družinsko življenje z možem in sinom. Vse se spremeni, ko spozna mladega Francoza s šarmantnim nasmehom. Čuten film ima čudovito glasbeno podlago in osupljivo scenografijo.

Sramota (Damage, 1992)


Na prvi pogled se zdi, da nimata Stephen Fleming in Anna Barton nič skupnega. Kljub temu se takoj zaljubita. Stephen se Anni ne more upreti in se kljub svoji družini in družbenemu statusu zaplete v intenzivno afero … s sinovo zaročenko.

Ne premikaj se (Non ti muovere, 2004)


Bila je norost, nenaden izbruh strasti med poročenim zdravnikom in preprosto žensko iz revne soseske mesta, v katerem živi. Zdravnik se znajde pred težko odločitvijo – ali bo prevladala dolžnost do družine ali ljubezen. Odloči se za družino, a videti je, da ga duh ljubljene ženske ne bo pustil pri miru.

Poštar vedno zvoni dvakrat (The Postman Always Rings Twice, 1981)


Kriminalni triler s kančkom drame je drzen, krut, nejasen in zelo zapleten film. Glavni liki filma so precej kontroverzni, a igralci delo opravijo z odliko in poskrbijo, da je občinstvo pred zaslonom od začetka do konca filma.

Lie With Me (2005)


Vsak prizor v tej občutljivi in perceptivni drami je v nasprotju s pravili in standardi. Iskren portret odnosov v sodobnem svetu prikazuje glasne zabave in seks za eno noč, ki je dandanes skoraj že standard. A prava ljubezen še obstaja in ta je tudi tista, ki naslovnima junakoma spremeni življenje.

Med strastjo in razumom (Dot the I, 2003)


Med strastjo in razumom je klasična zgodba z ljubezenskim trikotnikom. Zgodba se sprva zdi predvidljiva, a pričakovanja gledalcev se kaj hitro razblinijo. Film, vreden naše pozornosti.

Leaving (Partir, 2009)


Statično meščansko življenje Suzanne dolgočasi. Nekega dne spozna Ivana, moškega, ki ga najame za izvajanje gradbenih del. Njuna medsebojna privlačnost je nenadna in nasilna. Le še eno vprašanje ostaja odprto: se je Suzanne zanj pripravljena odpovedati vsemu razkošju?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!