Afirmacije za leto 2021 za vsak astrološki znak: čarobne besede, ki vam lahko prinesejo srečo in obilje

Zadnjič posodobljeno: :

Zajadrali smo v novo leto in zdaj je pravi čas, da imamo pripravljene afirmacije, ki nas bodo navdihnile

Afirmacije so pozitivne in spodbujajoče besede. Ideja je, da vam lahko, če jih redno ponavljate – tudi če sprva ne verjamete, da so resnične – pomagajo premagati negativnost, z njihovo pomočjo pa začenjate sprejemati ukrepe za njihovo uresničitev. Raziskave kažejo, da lahko afirmacije aktivirajo centre za nagrajevanje v možganih in pomagajo doseči trajne spremembe v vedenju.

Seveda je to leto za vsakogar med nami pripravilo nekaj drugačnega, vendar bodo, glede na vaše astrološko znamenje, nekatere stvari verjetno bolj prisotne. Tu so afirmacije za vsako znamenje, ki temeljijo predvidevanjih astrologinj AstroTwins s portala mindbodygreen za leto 2021.

Oven

Po poročanju astrologinj AstroTwins sta se Jupiter in Saturn preselila v vodnarja – ovnovo 11. hišo timskega dela in tehnologije. Ognjeni in neodvisni ovni lahko s to energijo gojijo več tovarištva, sodelovanja in prijateljstva.

Afirmacija za krepitev prijateljstva: Ljudje, s katerimi se obkrožam, me podpirajo in mi pomagajo pri mojih prizadevanjih.

Bik

Bik bo vesel novice, da si v letu 2021 zagotovil veliko večjo stabilnost kot v letu 2020, ugotavljata AstroTwins. Jupiter in Saturn v vodnarju, kar je bikova 10. hiša ambicij, omogočata biku, da svoje ideje pretvori v resnične, oprijemljive cilje z dodatkom nekaj prepotrebne strukture.

Afirmacija za strukturo in postavitve ciljev: Temeljim na svoji viziji in si prizadevam, da bi jo vsak dan dosegel.

Dvojčka

Leto 2020 je bilo čustveno in je lahko vzvišenemu dvojčku preprečilo, da bi se prilagodil svojemu namenu. Toda s karmičnim severnim vozliščem v dvojčkih v letu 2021, bo dvojček neverjetno spodbujen k uresničevanju njihovega končnega namena, pravita AstroTwins.

Afirmacija za uskladitev z namenom: Usklajen sem s svojim ultimativnim namenom in sem ga vreden.

Rak

Za raka je bilo leto 2020 namenjeno uravnoteženju odnosov in povezav, ki si jih delijo z drugimi. Zdaj, leta 2021, se te vezi lahko poglobijo, kar bo raku omogočilo, da kar najbolje izkoristi svoje najmočnejše vezi, pojasnjujeta AstroTwins.

Afirmacija za močne odnose: Moji odnosi so uravnoteženi in mi dajejo moč.

Lev

Leva čaka leto, osredotočeno na odnose, zato bo izredno pomembno, da da prednost skrbi zase. Ko bo Venera 5. novembra vstopila v kozoroga, levjo “wellness cono”, se bodo levi počutili izčrpane. Preprosto povedano, ne skoparite s časom zase!

Afirmacija za samopomoč: Podpiram svoje potrebe in postavljam zdrave meje.

Devica

Če obstaja znak, ki je znan po svoji strukturi in organiziranosti, je to devica. In po kaotičnem letu se bodo leta 2021 Device vrnile k sebi, pravita AstroTwins. To jim bo omogočilo, da se ponovno osredotočijo, tako da bosta režim in rutina, ki sta jim všeč (in ju potrebujejo), optimalna.

Afirmacija zastrukturo: Moja rutina me ohranja svežega, organiziranega in zdravega.

To so čarobne besede, ki vam lahko prinesejo srečo in obilje

Tehtnica

Tehtnice bi se morale pripraviti na glamurozno in družabno leto z Jupitrom in Saturnom v vodnarju, kar bo veliko olajšanje tehtnice po izoliranem letu 2020. Ustvarjalne vibracije bodo močne, ugotavljata AstroTwins, s potencialom za velik projekt iz strasti (in zdravo doze romantike).

Afirmacija za ustvarjalnost: Moja ustvarjalnost je brezmejna, navdihnjena in čarobna.

Škorpijon

Za škorpijona je bistvo leta 2021 vrnitev k osnovam – domačemu življenju, družini in samooskrbi, pravita AstroTwins. Ne glede na to, ali to pomeni, da se zakoreninijo tam, kjer se nahajajo, ali se preselijo na neko novo lokacijo, lahko škorpijoni pričakujejo leto, ki je osredotočeno na dom.

Afirmacija za negovanje temeljev: Moj prostor in tisti v njem so varni, imajo podporo in so mirni.

Strelec

Strelec bo vesel, saj bo imelo leto 2021 veliko več raznolikosti kot leta 2020. Ta ognjeni znak lahko pričakuje, da ga bo okupiralo veliko ljudi in projektov, vendar mora paziti, da ne bo v tem pretiraval in izgorel.

Afirmacija za uravnoteženo dejavnost: Moje življenje je polno dogodivščin, ki me osvetljujejo od znotraj.

Kozorog

Samoodkrivanje in globoko razmišljanje sta bili glavni nalogi za kozoroga v letu 2020, ugotavljata AstroTwins, leta 2021 pa lahko načrtuje, da bo vse te refleksije uporabili za novo poglavje. Novo leto, novi mi, kajne?

Afirmacija za nov začetek: Vsak dan imam novo priložnost, da postanem najboljši.

Vodnar

Po odlični konjunkciji Jupitra in Saturna v vodnarju 21. decembra 2020 bo leto 2021 za vodnarja vse prej kot dolgočasno. AstroTwins ugotavljata, da ga čakajo velike spremembe in navsezadnje tudi nov način bivanja. Držite se!

Afirmacija za spremembe: S spremembami se spopadam z jasnostjo, milino in modrostjo.

Ribi

Po poročanju astrologinj AstroTwins se lahko ribe pripravijo na globok vstop v leto 2021, saj bi leto lahko prineslo duhovno ali umetniško renesanso. Poleti lahko ribe pričakujejo tudi veliko zdravljenja in osvobajanja od neželenih stvari: pojdite počasi in se ne bojte, da bi čutili.

Afirmacija za osvobajanje: Osvobajam se vsega, kar mi ne služi več na poti do ozdravitve.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!