fbpx

Kako dve znani Tjaši na enostaven način ohranjata red in čistočo

Oglasno sporočiloPhilips

Med prazniki sta si dve Tjaši, Tjaša Kokalj Jerala in Tjaša Perko, utrgali nekaj časa za skupen klepet na spletu prek LIVE dogodka na Instagram kanalu @philips_si. Klepetali sta o marsičem, od tega kako izgledajo njuni dnevi zadnja dva meseca in o tem, kako si pomagata pri vseh domačih in družinskih opravilih. Medtem ko sta obe zelo zaposleni in aktivni posameznici, sta tudi mami, ki jima trenutno nudijo pomoč predvsem gospodinjski pomočniki, med drugimi je zadnjih nekaj mesecev zelo v ospredju njun novi »bestič« Philips SpeedPro Max Aqua.

Sledilcem sta zaupali, kaj jima je najbolj všeč na tem pomočniku in kako jima rešuje situacijo, kjer je vedno nekaj za pospraviti. Tjaši Perko zelo prav pride podaljšana cev, ki ji trenutno sesanje olajša tako, da ji ni treba vsake stvari odmikati in lahko na ta način posesa tudi v skritih in visokih kotičkih. Navdušena je tudi nad LED lučko, ki ji je pogled na prašna tla predstavila iz čisto drugačne prespektive. Tjaša Kokalj Jerala pa je povedala, da si z mini turbo krtačo pomaga, ko je treba posesati dlake in lase z mehkih površin kavča, fotelja ali avto prevlek. Z njo tudi dodobra očisti pasji posteljici, ki sta vedno polni dlak. Skupno pa je njuno spoznanje, da v sesanju s SpeedPro Max Aqua ne uživata le onidve temveč cela družina. Včasih se zgodi, da za sesanje sploh ne prideta na vrsto. Ko je bila to čista noviteta, sta najprej morali počakati teden dni, da sta ga dobili v roke. Spoznali sta še en trik, kako otroke pripraviti do pospravljanja. Najprej morajo namreč pospraviti, da lahko potem še posesajo.

Oglejte si njun pogovor v spodnjem videu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Philips Slovenija (@philips_si)

13 razlogov, zakaj je SpeedPro Max Aqua idealen sesalnik

Kot sta nam v skupnem klepetu razkrili Tjaši, je SpeedPro Max Aqua postal njun nepogrešljiv prijatelj zaradi naslednjih lastnosti:

1. Hkrati sesate in brišete tla
Ena naprava zadostuje za vzdrževanje čistih tal in preproge. Sesalnik pobere umazanijo, sistem mokrega brisanja tal pa obriše vsaka tla.

2. Še bolje obrisana tla z AquaBoost
Sistem AquaBoost je sistem močnejšega dovajanja vode. Dovolj je enkrat pritisniti pedal na sistemu za brisanje, da hitro in enostavno odstranite tudi trdovratne madeže.

3. Idealen za vsakogar
Rokovanje z brezžičnim sesalnikom je veliko lažje kot rokovanje s tradicionalnim sesalnikom na kabel. Ni ga treba pospravljati ali sestavljati, vedno je pri roki, pripravljen na delo.

Tjaša Perko

4. Dolgotrajno delovanje
Zmogljiva 25,2 V litij-ionska baterija zagotavlja do 75 minut delovanja ob polnem polnjenju.

5. Digitalni motor s PowerCyclone 8 odstrani umazanijo iz vseh površin
Hitro in brez veliko truda lahko odstranite pesek, dlake, drobtine in vso drugo umazanijo, tudi iz debelih preprog.

6. LED sistem osvetlitve
Čiščenje je lažje, če nastavek osvetli tla. Takrat je vidna tudi najbolj drobna umazanija. Hitro in temeljito boste očistili razsuti sladkor, razbito steklo ali drugo umazanijo.

7. Ročni sesalnik s cevjo
Enkrat pritisnite na gumb in na razpolago imate ročni sesalnik, ki je lahek in enostaven za prenašanje. Pomaga pri vzdrževanju reda v domu, avtomobilu in kjerkoli, kjer je to potrebno.

Tjaša Kokalj Jerala

8. Integrirani dodatki vedno na dosegu roke
S pomočjo ščetke in cevi se lahko enostavno odstrani pajčevina pod stropom, prah z letev, kotov kavča in drugih težko dostopnih mest.

9. Mini turbo krtača
Izjemno koristna, ko je treba posesati dlake in lase z mehkih površin kavča, fotelja ali avto prevlek.

10. 360° nastavek za sesanje
Zahvaljujoč nastavku, ki zbira prah z vseh strani, tudi z gibanjem nazaj, se boste z lahkoto znebili umazanije. Deluje tudi na debelih preprogah, kot trdih tleh.

11. Ergonomska posoda za prah
Enostavno praznjenje posode za prah, brez dotikanja in razsipanja umazanije, naravnost v koš za smeti.

12. Digitalni zaslon
Sesalnik ima jasen indikator napolnjenosti baterije, ki obvešča o odstotku napolnjenosti.

13. Varen za alergike
Protialergijski filter vas varuje pred pelodi in prašnimi delci, alergeni ter bakerijami.

Dodatne Informacije

philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!