Foto: Freepik.com (Wavebreakmedia_Micro)

17 nedvoumnih znakov, da žene ne privlačim več

Iskreno in boleče spoznanje skozi oči moškega.

Nima več smisla zanikati. Končno sem spoznal, da žene ne privlačim več.

Ohraniti v dolgotrajni zvezi iskrico živo, ni enostavno, je trdo delo. Žal mi očitno to ni uspelo. Če sem iskren, ne vem, kaj sem naredil narobe. Želel bi samo vedeti, zaradi česar je spremenila svoje občutke do mene.

Predvsem pa bi rad, da mi to prizna in mi pove točno trenutek, kdaj je ugotovila, da je ne privlačim več. Čeprav sem se sprijaznil s tem žalostnim dejstvom, še vedno nimam poguma, da bi jo soočil s tem. Konec koncev jo še vedno ljubim in iskreno ne želim, da se najin zakon konča.

Toliko let sva preživela skupaj. Toliko lepih spominov sva ustvarila skupaj. Ne glede na to, kaj se bo v prihodnosti zgodilo z najino zakonsko zvezo, bom vedno cenil te lepe in nepozabne trenutke.

A nekaj ​​vprašanj mi neprestano teče po glavi. Ali je mogoče rešiti pretrgano zvezo? Bova kljub vsemu uspela popraviti in rešiti najin zakon? Bom lahko spet osvojil njeno srce? Kako rešiti zakon?

Na vsa ta vprašanja imam enak odgovor – ne vem. Resnično ne vem. Ostalo mi je samo upanje, da čeprav je ne privlačim več, da me ni nehala ljubiti.

Vem, da se občutki lahko spremenijo, vendar je zelo težko sprejeti, da ste v enem trenutku vi in ​​vaš partner popolnoma zaljubljeni in se noro privlačita, v drugem trenutku pa vsa ta privlačnost upade in izgine, kar tako brez razloga.

Vem, da faza medenih tednov ne more trajati večno, spoštovanje, ljubezen in podpora pa morajo v zvezi ali zakonu ostati za vedno.

Sestavil sem seznam očitnih znake, da žene ne privlačim več, z upanjem, da bo to komu pomagalo in rešilo zakon, preden bo prepozno.

Da bi imela in ohranila zdrav odnos, se morata oba partnerja v ta odnos potruditi in se skupaj zanj boriti. Zelo težko priznam in boli, toda spoznal sem in se končno sprijaznil z dejstvom, da se moja žena preprosto odjavila iz najinega zakona.

1. Pomanjkanje komunikacije

Ena izmed temeljev za zdrav odnos je dobra in učinkovita komunikacija. Brez tega je težko ohraniti dober odnos. Skoraj popolnoma sva prenehala komunicirati. Resnično poskušam sprožiti komunikacijo, se pogovarjati o nekaterih nepomembnih stvareh, vendar imam občutek, da jo motim ali, da ji je dolgčas z mano.

Neučinkovita in nezdrava komunikacija vedno vodi do nesporazumov in prepirov med partnerjema. Če se v zakonu ne spopadate s pomanjkanjem komunikacije, bi se že zdavnaj morali soočiti s svojo ženo. Ne pravim, da bi se morali boriti z njo; ampak da se o tem pogovorite in dogovorite.

2. Čutim, da se počasi ločujeva

Poznam svojo ženo in čutim, da se je zelo oddaljila. Včasih se mi zdi, da ne zdrži, da je v isti sobi z mano. Komaj se sploh pogovarjava. Trpi tudi ljubezensko življenje.

Skupaj ne preživiva dovolj kakovostnega časa. Postala sva dva sostanovalca, samo skupaj živiva in to je to. Ne spomnim se, kdaj sva si zadnjič rekla preprost ljubim te. Tudi, ko rečem, se počutim kakor bedak, ker mi nameni le pol nasmeh in se obrne na drugo stran postelje.

3. Romanca je zapustila najin zakon

Nikoli več ne hodiva na zmenke in za to res nisem kriv. Jaz sem tisti, ki ji vedno predlaga, da greva ven, ali da narediva skupaj kaj novega. A ona ima vedno pripravljen kakšen izgovor, da me zavrne.

Na začetku najinega zakona me je vedno poskušala presenetiti z nekaterimi romantičnimi zmenki za večerjo ali kakšnimi prikupnimi malenkostmi, in vedel sem, da ne bo vedno tako romantična, a vse to se je zdaj popolnoma ustavilo. Nekajkrat sem jo poskušal presenetiti z darilom ali z najljubšim obrokom, a nič ni uspelo. Sploh ni bila presenečena. V nekaterih od teh situacij se je celo jezila name.

Romantika je tista, ki ohranja iskrico v odnosu. Ko zapusti vaš zakon, bo odšla tudi iskra in vaš odnos bo nepopravljiv.

via GIPHY

4. Vse jemlje kot samoumevno

Vedno je bila ženska dejanj; sovražila je besede. Vedno sem vedel, da če ji želim pokazati, kako zelo jo ljubim, moram to izraziti s svojimi dejanji. Želel sem vrniti staro iskrico v najin zakon in večkrat sem jo poskušal presenetiti, a bilo je, kot da ji ni mar za vse tiste stvari, ki sem jih počel zanjo.

Nekaj ​​časa sem se nehal truditi, ker sem videl, da ji to nič ne pomeni. Zdaj vse počne sama. Prej sva bila oba vključena v najine postopke odločanja in nikoli ne bi naredila ničesar, ne da bi se prej posvetovala z mano.

Zdaj je tako, kot da me je nehala vpletati v svoje življenje in se je nehala ukvarjati z mojim. Njene prioritete so se spremenile in vsekakor nisem več na vrhu tega seznama.

5. Postala je nespoštljiva

Vsak odnos mora temeljiti na medsebojnem spoštovanju. Ko nekoga resnično ljubiš, ne želiš biti do njega nespoštljiv, ker veš, kako bi ga to prizadelo. Upoštevanje mnenj partnerja pri načrtovanju prihodnosti in posvetovanje o nekaterih pomembnih stvareh je zelo dober znak spoštovanja.

Preprost hvala, potem, ko naredite nekaj lepega zanje, je znak, da te spoštujejo in te ne jemljejo kakror nekaj samoumevnega. V dobrem in zdravem zakonu med partnerjema ne sme biti skrivnosti. Opazil sem, da mi je žena nekatere stvari začela skrivati ​​in to je bil prvi znak nespoštovanja.

Včasih imam res občutek, da me sovraži in vidi kot svojega najhujšega sovražnika.

6. Vsako noč gre spat pred mano

Spomnim se, kako sva se vsak večer crkljala pred kaminom ali gledala filme. To je bil moj najljubši del dneva. Zdaj se je tudi to spremenilo. Ko pojevo večerjo, malo gleda televizijo in gre spat veliko prej.

Občutek imam, kakor da beži. Noče, da sva blizu, in to je najboljši način, da se temu izogne, ker nima dovolj moči, da bi me neposredno zavrnila.

via GIPHY

7. Zdi se, da je nekje drugje, medtem ko se ljubiva

Kot sem že rekel, trpi tudi najino ljubezensko življenje. Skoraj nikoli več se ne ljubiva in tudi takrat, ko se, se zdi hladna in nepovezana. Preprosto ne vem več, kako jo spraviti v razpoloženje. Prenehal sem ga tudi sprožati, ker imam občutek, kot da ga silim, in tega ne bi nikoli zares storil.

Zame je pri fizični intimi pomembna povezanost in bližina. Enega ne morete izboljšati, ne da bi izboljšali drugega. Če se vam zdi, da je vaš partner odklopljen, medtem ko ste intimni, je to verjetno zato, ker se osredotoča na nekaj drugega. Tam so fizično, toda tako čustveno kot duševno so na povsem drugem mestu.

8. Čustveno postaja nedosegljiva

Zame je najslabše, da ne morem priti do nje, ne glede na to, kako zelo se trudim. Postala je zaprta oseba in preprosto ne morem priti do nje. Vsakič, ko želim govoriti o najinem zakonu in občutkih, vsakič, ko jo vprašam, ali je vse v redu, dobim kratek odgovor in kmalu zaključiva pogovor.

Imela sva zelo dobro čustveno povezavo. Najprej sva bila najboljša prijatelja, nato ljubimca in romantična partnerja. Poznal sem njene najgloblje in najtemnejše skrivnosti, tako kot je ona poznala moje.

V bistvu sva se pogovarjali o vsem. Če bi bil kdo od naju zaradi česa razburjen ali jezen, bi vedno našel način, da se o teh stvareh pogovoriva.

9. Prepiranje zaradi neumnih stvari je zdaj njena strast

Včasih se sploh ne morem spomniti, za kaj sva se prepirala, ker so prepiri zaradi nekaterih neumnih, nepomembnih stvari postali del vsakdana.

Kakor, da bi si želela, da bi bila ves čas jezna drug na drugega. Vedno ji rečem, da ne glede na težavo lahko to rešiva z dobro in zdravo komunikacijo. Ampak ne, ne verjame več v to. Zdaj išče samo razloge, da bi se prepirala z mano.

via GIPHY

10. Ves čas je slabe volje, vendar samo kadar je z menoj

Ko imamo goste je prijazna, a takoj, ko odidejo, se vrne tista druga nerazpoložena ženska.

Krivi me za vse slabo, kar se nama zgodi. Nikoli ni zadovoljna z mojim vedenjem ali načinom, kako se do nje obnašam. Vse jo moti tudi stvari, ki sploh niso pomembne.

11. Postala je pravi profesionalec pri spreminjanju teme

Zame težava ni v tem, da ne začne več komunikacije, ampak v tem, da se izogiba pogovoru z mano. Vsakič, ko jo vprašam, kaj se dogaja in zakaj se je tako oddaljena, spremeni temo in začne govoriti o nečem drugem.

Zdi se mi, da jo še vedno skrbi zame in ne želi priznati, da so se njeni občutki do mene spremenili, ker ve, da bi me prizadelo. To je edina logična razlaga, ki si jo zdaj lahko omislim za njeno vedenje.

12. Ni več ljubeča

Bi mi verjeli, če vam povem, da je popolnoma pozabila moj zadnji rojstni dan? Nič mi ni kupila, ni naredila rojstnodnevne torte in to je vedno počela.

Bila sem res žalosten in razočaran. Nikoli nisem pozabil njenega rojstnega dne, naše obletnice ali nekaterih drugih pomembnih datumov. Vedel sem, koliko ji pomenijo te stvari, in si nisem mogl dovoliti, da bi jo prizadel, tako da bi na primer pozabil datum, ko sva se poročila.

Prav tako je vedno pripravila kakšna majhna presenečenja, ko sem prišel iz službe.
Na primer, enkrat je po hiši postavila sto lepljivih zapiskov, na katere je zapisala razloge, zakaj me ima rada.

via GIPHY

13. Telefonski klici in sporočila so postali zelo redki

Preden sem bil na službeni poti, me je nenehno preverjala in dobival sem tone njenih sporočil in klicev, kjer mi je govorila, kako zelo jo pogrešam, in da komaj čaka, da pridem nazaj domov.

Zdaj vpraša le, kako dolgo bom na potovanju, in to je vse. Zelo pogrešam njena sporočila, ker bi mi vsako sporočilo polepšalo dan.

14. Zaprta govorica telesa

Vedno sem se zavedal dejstva, da se moraš za uspešen odnos z nekom naučiti brati njegovo govorico telesa. Vedno sem vedel, kdaj je bila jezna, razburjena, žalostna, razočarana ali vesela zaradi njenih gibov telesa.

Zdaj jih ne morem prebrati, ker je njena govorica telesa popolnoma zaprta. To je samo še en način, na katerega mi ne dovoli, da bi se ji približal.

15. Pogosteje se odloči za nadure

Na začetku sem mislil, da želi napredovati v svoji karieri. Toda, ko je napredovala, se je domov pričela vračati pozno. Veliko časa sem poskušal to sprejeti, zdaj pa sem prepričan, da se je odločila, da bo delala nadure, namesto da bi prišla domov in bila ves večer z mano.

Poznam njeno službo. Vem, kako stvari tam delujejo. Zato se mi zdi, da je zelo dobra priložnost, da pobegne od doma in se me izogiba.

via GIPHY

16. Izvedel sem nekaj stvari, zaradi katerih sem podvomil v njeno zvestobo

Vedno je na telefonu. Vem, da je narobe, toda preprosto sem imel občutek, da je morda ta majhna škatla razlog, da se je tako oddaljela. Torej, nekega dne, ko nam je pripravljala večerjo, sem prebrskal njen telefon. Nisem hotel brati njenih sporočil s prijateljicami; želel sem samo preveriti, ali je v njenem življenju kdo nov. Pri enem od njenih sodelavcev sem našel nekaj kompromisnih sporočil.

Nočem sklepati prenagljenih zaključkov, vendar resnično mislim, da se med njima nekaj dogaja. Še vedno se bojim z njo soočiti, ker vem, da če se zaljubi v tega moškega, potem najin malo nesrečen zakon vsekakor ne moreva rešiti.

17. Moj instinkt mi govori, da nekaj ni v redu

Ali poznate občutek, ko vam tisti notranji glas samo govori, da nekaj ni ok? No, tega občutka se ne morem znebiti in popolnoma sem prepričan, da mi ta glas govori resnico. Poznam svojo ženo. Vem, da se je spremenila. Čeprav ne najdem razlogov za to, se je njeno vedenje do mene zagotovo spremenilo. Upam le, da so njeni občutki še vedno enaki kot prej.

Še vedno je moja najboljša prijateljica, moj partner v zločinu, moj ljubimka in moje vse. Še vedno upam, da je to samo faza in se bova lahko borila skupaj in rešila svoj zakon.

Nikoli se ne bom odrekel najinemu zakonu, ker jo imam iskreno rad in cenim vse, kar sva skupaj dosegla v preteklih letih. Ko gre za resnično ljubezen, nikoli ne bi smeli prenehati ali odnehati.

Obstaja toliko možnih razlogov, zakaj je iz vašega razmerja izginila iskra. Menopavza, otroci, težave s samozavestjo so le nekateri možni razlogi. Druga stvar, ki bi jo morali vedeti, je, da se vsi poročeni pari srečujejo z izzivi in ​​težavami.

Če je vaša vez močna in če je ljubezen resnična, potem ni ovire, ki je ne bi mogli premagati skupaj. Vedno si zapomnite, resnična ljubezen se vedno kaže skozi majhne stvari, ker so te stvari najbolj pomembne za vsako žensko. Po drugi strani pa, če se zavedate, da vas je žena nehala ljubiti in vas vara z nekom drugim, tudi če jo imate zelo radi, morate zbrati moč, da jo spustite.

Spustite svojo zakonsko zvezo, ker ni smiselno rešiti porušenega odnosa, če druga stran ni pripravljena sodelovati. Svoje zakonske zveze ne morete popraviti sami. Nikoli v življenju ničesar ne silite, predvsem pa ne silite ljubezni.

Če jo imate radi, se borite zanjo do zadnjega diha. Če pa imate občutek, da je dvignila roke od vašega zakona, je čas, da isto storite tudi vi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če nima teh 4 lastnosti, ni pravi zate