fbpx

19. SEMPL 2017: “nova normalnost”

Konferenca medijskih trendov SEMPL 2017, ki bo 23. in 24. novembra v GH Bernardin v Portorožu, bo že devetnajsto leto združila vodje marketinga in tržnega komuniciranja, upravljavce blagovnih znamk, tržnike oglasnega prostora v medijih, medijske načrtovalce in stratege, oglaševalske kreativce in vse druge, ki v regiji Adriatik tlakujejo pot medijskim trendom in jih uspešno vključujejo v svoje delovanje.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Hotel Bernardin, Portorož
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 69,00 €

Znanje je tisto, kar loči dobre od odličnih. To je še posebej očitno v dobi »nove normalnosti«, ki jo zaznamujejo prebojne (disruptivne) ideje in neobičajni poslovni modeli. Na spremembe v gospodarskem okolju ni imuno nobeno podjetje, ki se na trgu bori za svoje stranke. 19. SEMPL 2017 se bo tako posvetil prav vprašanjema, kako so na spremembe pripravljeni mediji, oglaševalci, tržniki, medijski strategi in kreativci in ali so dovolj hitri in spretni pri uvajanju prepotrebnih sprememb.

Dave Birss, Susie Dent in Jamie Turner so prvi govorci na 19. Semplu.
Dave Birss, Susie Dent in Jamie Turner so prvi govorci na 19. Semplu.

Udeleženci konference – tudi tokrat jih pričakujejo več kot tisoč iz vseh držav regije Adriatik – bodo tako imeli priložnost prisluhniti uglednim svetovnim govorcem, ki jim bodo razkrili inovativne komunikacijske pristope in uporabo naprednih tehnoloških rešitev v (marketinški) praksi. Največji medijski dosežki v regiji bodo tudi letos nagrajeni z nagradami Sempler.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sempl.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!