fbpx

20 čudovitih tetovaž iz kane, ki spominjajo na čipke

Tatu iz bele kane

Če so bili poleti modni začasni tatuji v odsevih zlate, srebrne in bakrene, so v hladnejših mesecih v modi čudovite bele tetovaže iz kane, ki spominjajo na elegantno čipko. Prelepi beli tatuji te dni polnijo Instagramove profile, in čeprav jih nosijo predvsem dekleta v krajih, kjer še zdaleč ni tako mraz kot pri nas, nas nekateri izmed njih spomnijo na snežinke, ki bodo kmalu padle z neba …

Tetovaže iz kane so zadnji krik mode. Na spletu in družbenih omrežjih lahko namreč v zadnjem času zasledimo zanimivo interpretacijo tradicionalnih indijskih tatujev iz kane – čudovite bele začasne tetovaže, ki delujejo kot delikatna čipka. Gre za zadnji modni trend, ki je pritegnil modne navdušenke po vsem svetu, njihove fotografije pa objavljajo tudi številne modne in lepotne spletne strani. Če vas srbijo prsti in ob pogledu na prelepe bele tatuje razmišljate le še o tem, kako bi tudi vi poslikali svoje roke in morda še kak drug del telesa, obstaja bela kana, ki je zelo podobna izvirniku, vendar po uporabi ne pusti dolgotrajnih sledi na koži. V galeriji si oglejte 20 čudovitih tatujev iz bele kane, ki so kot nalašč za vse tiste, ki si tetovaže sicer želijo, a svojega telesa še niso pripravljene okrasiti “za vedno”.

PREBERITE ŠE:  Artburo: ročno poslikane ikonične torbice Hermès

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!