fbpx

20 najlepših držav na svetu, med njimi tudi Slovenija

1. Škotska

Se zdi kar malo nehvaležno, kajne? Vsak bi najbrž svojo državo postavil na prvo mesto. Čeprav je res, da so bile nekatere ‘blagoslovljene’ z osupljivimi razgledi, peščenimi plažami, mogočnimi gorami, pravljičnimi jezeri, neskončnimi puščavami, nekatere pa ne. In res je tudi, da bodo popotniki bolje vedeli, kateri košček Zemlje skriva lepote. Pri Rough Guidesu so izbrali 20 najlepših držav na svetu in med njimi je tudi Slovenija. Le katero mesto zaseda?

Bralci revije Rough Guides so svojo odločitev glede najlepših držav delili in prav zanima nas, ali se z njimi strinjate. No, glede ene države smo prepričani, da se boste. Sicer pa so na seznamu države vseh celin in prav lepo je videti, kako različni so lahko okusi. Torej, poglejmo si 20 ‘lepotic’, ki se ponosno bahajo na površju Zemlje.

Galerija – 20 najlepših držav na svetu

Dodatne Informacije

Več informacij:
roughguides.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.