22. Slovenski festival vin 2019: okusite žlahten utrip Slovenije

Zadnjič posodobljeno: :

22. Festival slovenskih vin 2019 se med 14. in 15. novembrom vrača v Cankarjev dom, dom kjer je zgodba FSV vzcvetela in dozorela!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Cankarjev dom, Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

30,00 €

Ker so slovenska vina zaradi svoje pestrosti in kakovosti deležna velike pozornosti, ste tudi letos vabljeni, da obiščete 22. Slovenski festival vin 2019 in se prepustite vonju in okusu te plemenite kapljice, potrdite stara spoznanja in odkrijete kaj novega.

Na 22. Slovenskem festivalu vin bo sodelovalo več kot 150 domačih in tujih vinarjev, okušalo pa se bo več kot 500 različnih vinskih domačih in tujih vzorcev.

Na 22. Slovenski festival vin 2019 prihaja več kot 150 domačih in tujih vinarjev.
Na 22. Slovenski festival vin 2019 prihaja več kot 150 domačih in tujih vinarjev.

Ne zamudite vrhunskega doživetja, ki predstavlja odlično priložnost za nova povezovanja in poznanstva, vpogled o ponudbi vin iz prve roke ter odličnega druženja! Glavni cilj Slovenskega festivala vin še vedno ostaja promocija domačih vin, tako pri ljubiteljih žlahtne kapljice, kot tudi pri strokovni javnosti.

Festival pa se bo letos okrepil še na kulinaričnem področju, tako, da bo dogodek prava vinsko-kulinarična fantazija. Pridružila se jim bo tudi veganska kulinarika iz Kuche, ene izmed trenutno najboljših veganskih restavracij v Evropi.

Nikar ne zamudite festivala vin v Ljubljani!
Nikar ne zamudite festivala vin v Ljubljani!

Dodatne Informacije

Več informacij:
slovenskifestivalvin.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Šiška “Open” 2020: četrti dan urbanega dogajanja in glasbe bo!